- 10 Şubat 2017
- 705
- 1.969
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mihrimah isminde mi karar kıldınız ?[/QUOTE
Yok maalesef aileme zor geldi bu isim şimdilik askıya aldım![]()
:)))
adım Aslı çünkü
Adını yazmasan iyiydi buraya :)))adım Aslı çünkü![]()
Adını yazmasan iyiydi buraya :)))
Aynen canım çok haklısın .aslında isim seçmek de zor kafam çok karıştı .beğendiğim ismi de bizimkiler yadırgadıVazgeçmenize üzüldüm , daha evvelde dedim bende çok isterdim ama hiç böyle açıkça gündeme getirmedim . Keşke daha evvel evlenmeden hadi o da olmadı çocuklar okula başlamadan önce değişseydim dedim sizin konuyu okuyunca .
İnsanın ismini sevmemesi çok fena ya. Ne birine isminizi söylemek istiyorsunuz ne de isminizi birinin seslendiğini duymak![]()
İsim seçerken o isimdeki insanlarıda biraz gözlemlemek gerekiyor . Nasıl oluyor bilmiyorum ama bazen aynı isimde , birbirinden tamamen farklı ortamlarda yetişen kişilerin bazı özelliği ortak oluyor . Vazgeçmeyin bence de , isim tam içinize sinmediyse daha bilindik ama kulağa güzel gelen anlamlı isimler üzerinden ilerleyin :)Aynen canım çok haklısın .aslında isim seçmek de zor kafam çok karıştı .beğendiğim ismi de bizimkiler yadırgadı
Ama tamamen vazgeçmedim sadece askıda şimdilik bakalım .
Farkli bir bakış açısı oldu bu.ama mantıklı ve güzel önerin için teşekkür ederimİsim seçerken o isimdeki insanlarıda biraz gözlemlemek gerekiyor . Nasıl oluyor bilmiyorum ama bazen aynı isimde , birbirinden tamamen farklı ortamlarda yetişen kişilerin bazı özelliği ortak oluyor . Vazgeçmeyin bence de , isim tam içinize sinmediyse daha bilindik ama kulağa güzel gelen anlamlı isimler üzerinden ilerleyin :)