isim değişikliği ?

yesimexpo

facebook/nsnbaby
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2007
650
73
323
İstanbul
Merhabalar benim durum biraz karışık yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..Şöyle ki;
boşanma davam devam ediyor,
ilk kızımın adı N. L.,
eşim 2. kızımın adını da ilk kızımın 2. adı olan L. yazdırdı ve kimliğini çıkarttı. İki kızımında adının aynı olmasını istemeyen ben küçüğüme başka bir isimle hitap ediyorum
Ben ilk önce asliye hukukda dava açtım ancak görevsizlik nedeniyle red oldu ve dosyayı sulh hukuğa taşıdım. Duruşma günü verildi
Eve gelen yazıda duruşmada babasının da bulunması gerektiği yazıyordu. Fakat babası duruşmaya gelmeceği gibi gelse de bu değişikliğe itiraz edeceği için ben de gitmedim duruşmaya.
Boşanma sonrası velayet tamamen bana geçince tekrar dava açarım diye düşünmüştüm ama her halükarda babasının da bulunması gerektiğini öğrendim ....
Şimdi ben işlemden kalkan davam için dilekçe yazarak tekrar duruşma günü isteyeceğim
Bu davada babayı da karşı taraf olarak mı göstermeliyim? Kendisine dava mı açmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…