İsim hakkında fikrinize ihtiyacım var?

Gamzelimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
23
9
1
Selam
Abim ve yengemin 3.cocugu olucak ve ismini benim koyabileceğimi sölediler.cok mutlu oldum.tv de duymustum.Cesur ismini nasıl sizce guzelmi.fikirlerinize ihtiyacım var dalga gecilebilecek bir isimmi sizce baska isimmi bakmaliyim yorumlarsaniz sevinirim.tesekkurler...

Kimse yokmu

Cesur fena dğl ama baska bir isiö de olabilir

İnternetten cinsiyetine göre isim arastirabilirisniz. Hem manası güzel hem kısa ve öz isimler çok kullanışlı oluyor.

Merhaba,

Ne kadar güzel sana guvenmeleri :) İsim aslinda bence de cok cok guzel. Ama sanki boyle heybetli isimlerin sahipleri isimlerinin tam tersi karaktere sahip oluyorlar. Beni dusunduren tek konu bu oldu.

Bizim arkadaşınki oradan da Türk filmlerinde de meşhur bir isim

Pavyon kadınlarının ismi

Kız neler çekti
Dava açıp ismini degistirseymis bari
Ergeneken sınıfta 10 kişide var diye ben kendi ismimi beğenmezdim, meğer neler varmış

Soyadına uygun bir isim olabilir. Ama cesur olmasın bence tam dalga geçmelik bir isim çocuklar arasında hele birde çom çıtkırıldım bir çocuk olursa .

Cesur isminede alayim bir yorum.

Aslında bence güzel isim

Lakin ben çok iddialı isim vermeyi doğru bulmam

Özellikle büyüme çağında toplumda vay adın Cesur sen ağlıyorsun dahi denir

Ben çocuğa iyi kötü, doğru yanlış annesi babası ad koymalı zira halam koydu güzel değil hissi cidden aradaki ilişkiyi yıpratır, hele de annesi beğenmezse

Diğer çocukların isimleri nasıl konulmuş, onlarla uyumlu olabilir, benzer sebepler olabilir, kaynağı benzet olabilir

Yağmur güneş ırmak vs gibi olabilir

Üç kardeş olan arkadaşların ikisinin isminin siyasi gelişmelere dair bir anısı varken diğerinin yoktu çok bozulurdu

Kendi çocuğuma isim seçerken bu tarz kriterlerim vardı ikinci olsa uyumlu olsun diyebilirdim

Gürçim isimli arkadaş kendini ben “bol ot” diye tanıtırdı, ailesi Elçim isimli ablasına uyumlu olsun diye koymuş

Cesur kötü bence ya. Bizim işyerine yeni birisi geldi adı cesur, ne bileyim itici geldi bana. Kendiside acayip pasif birisi.

Diğer çocukların adı ne ?Söyleniş olarak değil ama anlam olarak birbirine yakın isimler hoş oluyor .Bir de neden siz koyuyorsunuz?Ben olsam bu sorumluluğu almazdım .Dinimizde de anne babanın hakkı ve sorumluluğundadır isim koymak.Siz birkaç seçenek bulup onlara söyleyin içinden kendileri seçsin hiç olmazsa .

Cesur ismi de güzel değil bu arada.Sanki evcil hayvan ismi gibi .Bir sürü anlamlı güzel isim var .

iddialı isimler bence zorlayıcı. cesur diye bir arkadaşım vardı lisede, sonrasında da yıllarca görüştük, tanıdığım duygusal anlamda en zayıf karakterli erkeklerden biriydi.
diğer çocukların isimleri ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…