Yok değil erkekte var ama tecrübeli o o yüzden aldığı maaş normal geliyor banaDiger elemanlar erkek mi? Genelde erkekler ayni pozisyonda calistiklari kadinlardan daha fazla maas alirlar nedense
Tuhaf bir bağlılığım var koparmıyorum nedense.İsin içinden çıkamadım demek yetmez isin içinden çıkın yani istifa...
Yok değil erkekte var ama tecrübeli o o yüzden aldığı maaş normal geliyor bana
Haklısınız duygusal baktığım için kaybediyorum ben.Himmm o zaman belki okuduklari okul nedeniyle filan yüksek maas aliyorlar bilemiyorum. Bazen de kime ne tutturabiliyorlarsa öyle devam ediyor.
Tavsiyem profesyonel bakin. Verilen emek, insani bağ vs olarak düşünmeyin. Daha iyi bir teklif varsa değerlendirin. Patronu da kafaya takmayin. Babanızın oglu degil sonuçta.
Tamamen size katiliyorumHimmm o zaman belki okuduklari okul nedeniyle filan yüksek maas aliyorlar bilemiyorum. Bazen de kime ne tutturabiliyorlarsa öyle devam ediyor.
Tavsiyem profesyonel bakin. Verilen emek, insani bağ vs olarak düşünmeyin. Daha iyi bir teklif varsa değerlendirin. Patronu da kafaya takmayin. Babanızın oglu degil sonuçta.
Bazısı size dost gözüküp yapar bunu bak bu işten çıkan kişiyi pek sevmiyor patron onunla görüştüğünü birine söyledim anında satış haberi olmuş.Bazısı o kadar patrona yalakadır ki
iyi para ondan kazanır
Haklısınız duygusal baktığım için kaybediyorum ben.
Haklısınız tamam bende mükemmel değilim ama yeni gelen 0 deneyimsiz adamdan iyiyim o performans göstermeden alabiliyorsa bu rakamı ben kendimi parçalıyorum görmüyor adamİs dunyasi acımasız malesef. Hakkın olan neyse onun pesinde ol. Hakkin yeniyorsa da gerekeni yap her zaman. Kimse bize duygusal bakmıyor biz neden bakalim? Unutma:
"Hic bir iyilik cezasiz kalmaz"
Haklısınız tamam bende mükemmel değilim ama yeni gelen 0 deneyimsiz adamdan iyiyim o performans göstermeden alabiliyorsa bu rakamı ben kendimi parçalıyorum görmüyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?