İşim iş gerçekten:(

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Arkadaşlar benim derdim işimle ilgili gireli 10 ay fln oluyor iyi kötü acı tatlı geçti zaman giren çıkanlar oldu elemanlar yani. Hiç bir deneyimi olmayan bi kaç kişi de girdi işe ve bizden yüksek maaş alıyorlar buna rağmen geçen gün bu rahatsızlığımı dile getirdim patron bana dedi ki seneniz bile dolmadı hem zam yapmak için performans görmem lazım fln kimseyi zorla tutmuyoruz isteyen gidebilir dedi içime oturdu bu sözler o kadar emek çaba boşunaymış diye düşündüm benim anlamadığım 0 deneyim adamda o performansı nasıl görüp veriyor o rakamı Allah aşkına. Ayrılan bir arkadaşım da başka yerde iş buldu sende gel diyor buraya şartları iyi diyor bilmiyorum işin içinden çıkamadım sizce ne yapmalıyım :KK43:

Diger elemanlar erkek mi? Genelde erkekler ayni pozisyonda calistiklari kadinlardan daha fazla maas alirlar nedense:işsiz:

Yok değil erkekte var ama tecrübeli o o yüzden aldığı maaş normal geliyor bana

Himmm o zaman belki okuduklari okul nedeniyle filan yüksek maas aliyorlar bilemiyorum. Bazen de kime ne tutturabiliyorlarsa öyle devam ediyor.

Tavsiyem profesyonel bakin. Verilen emek, insani bağ vs olarak düşünmeyin. Daha iyi bir teklif varsa değerlendirin. Patronu da kafaya takmayin. Babanızın oglu degil sonuçta.

Himmm o zaman belki okuduklari okul nedeniyle filan yüksek maas aliyorlar bilemiyorum. Bazen de kime ne tutturabiliyorlarsa öyle devam ediyor.

Tavsiyem profesyonel bakin. Verilen emek, insani bağ vs olarak düşünmeyin. Daha iyi bir teklif varsa değerlendirin. Patronu da kafaya takmayin. Babanızın oglu degil sonuçta.
Haklısınız duygusal baktığım için kaybediyorum ben.

Bazısı o kadar patrona yalakadır ki
iyi para ondan kazanır

Tamamen size katiliyorum

Bazısı o kadar patrona yalakadır ki
iyi para ondan kazanır
Bazısı size dost gözüküp yapar bunu bak bu işten çıkan kişiyi pek sevmiyor patron onunla görüştüğünü birine söyledim anında satış haberi olmuş.

Haklısınız duygusal baktığım için kaybediyorum ben.

İs dunyasi acımasız malesef. Hakkın olan neyse onun pesinde ol. Hakkin yeniyorsa da gerekeni yap her zaman. Kimse bize duygusal bakmıyor biz neden bakalim? Unutma:

"Hic bir iyilik cezasiz kalmaz"

İs dunyasi acımasız malesef. Hakkın olan neyse onun pesinde ol. Hakkin yeniyorsa da gerekeni yap her zaman. Kimse bize duygusal bakmıyor biz neden bakalim? Unutma:

"Hic bir iyilik cezasiz kalmaz"
Haklısınız tamam bende mükemmel değilim ama yeni gelen 0 deneyimsiz adamdan iyiyim o performans göstermeden alabiliyorsa bu rakamı ben kendimi parçalıyorum görmüyor adam :(

Haklısınız tamam bende mükemmel değilim ama yeni gelen 0 deneyimsiz adamdan iyiyim o performans göstermeden alabiliyorsa bu rakamı ben kendimi parçalıyorum görmüyor adam :KK43:

Görmez güzelim görmez. Sen iş tanımın neyse onu yap fazlasına uğraşma. Patronun da kendi hesabi kitabi var başkalarinin maasiyla da kendini kiyaslama. Benim gorusume gore is arkadaslariyla maasin miktarini paylasmak hic dogru degil. Her zaman sıkıntı çıkar. Yeni is yerinizde kimsewyle bu meseleyi konusmayin.

Bir de hic bir kapiyi sert carpmayin. Gün gelir devran döner yüzüne bakarsiniz.

O diğer eleman ile iş sonrası patronla arkadaşca görüşüyorsa kendini yırtsanda patrona yeterli değilsindir

Arkadaşınızın çalıştığı şirketin şartları size daha uygunsa oraya geçin.Madem emeğinizin karşılığını almadığınızı düşünüyorsunuz.Sürekli haksızlığa uğradığınızı düşününce de mutsuz olacaksınız bu işinizde.

İlla her şey tecrübe mi? Kişi hangi statüde işe alındı? Hangi ünideni hangi bölümden mezun? Belki çok sağlam kendisini geliştirmiştir, hiç bi şey bilmeden direk o insanları vasıfsızlaştırmak neden? Keşke kendi pozisyonunuzu ve o insanların durumlarını daha ayrıntılı yazsaymışsınız. Belki gerçekten bambaşka sebeplerden yüksek alıyolardır ama başka türlü yorum yapmak çok önyargılı bi hareket bence.

Bende yeni işe girdim 3 yıldır burda çalışandan daha yüksek maaşla başladım işe eski elemanlara sözleşmeleri eski olduğu için daha düşük. Yeni sözleşmelerde yeni maaş üzerinden yapılır. Bence başka is ayarlayıp çıkın.

sağlam adımlarla çık yükseklere. alıp pat diye koymayacaklar seni yukarılara. Sabırlı ol ve deneyim kazanmaya bak

Baskalarinin maasi sizi ilgilendirmez ki,kendi isinizi en iyi sekilde yapin birakin gerisini. Patron takdir etmezse ayrilir baska yere gecersiniz. Sonradan geldiler diye sizden az maas alacaklar diye bir kural yok ki herkes anlastigi parayi bilir

Back
X