Anlamıda güzel dimi :) ben söylerken kibar da olsun istiyorumBence Asel kızım olsaydı asel koycaktim ama cinsiyet erkek gibi gozukuyor
Kaç haftalık benimkide erkek gibi dedilerBence Asel kızım olsaydı asel koycaktim ama cinsiyet erkek gibi gozukuyor
21 haftalığım dopplerde netleşirKaç haftalık benimkide erkek gibi dediler
Şuan 14+1 geçen hafta gitmiştim 13 ken öyle dedi ama kesin değil kordon olabikir dedi doktir :) sizin ne kadarlıkKaç haftalık benimkide erkek gibi dediler
Evet canim anlamı olsun çok güzel dedgin gibi kibarda ayrıca modern geliyo kulağaAnlamıda güzel dimi :) ben söylerken kibar da olsun istiyorum
Sende kendimi gordumBu isimler nasıl kızlar...
Ayy hiç sorma öykü nehir dedim öykü ada dedim baktım kafam bulandı çıkarttımSende kendimi gordum
Öykü'ye ne oldu
Bende kizim olsaydi Asel koyacaktim
17 haftalıkken değişir 20 hafta da tam netleşir canımŞuan 14+1 geçen hafta gitmiştim 13 ken öyle dedi ama kesin değil kordon olabikir dedi doktir :) sizin ne kadarlık
O değilde 4 ay var doğuma buraları bir sürü anket doldururum benSende kendimi gordum
Öykü'ye ne oldu
Bende kizim olsaydi Asel koyacaktim
Bende 14. Haftamda gittim erkek dedi belki bi umut kız istiyorum hayırlısıŞuan 14+1 geçen hafta gitmiştim 13 ken öyle dedi ama kesin değil kordon olabikir dedi doktir :) sizin ne kadarlık
Bende yaptim anket ama pek cevaplayan olmadiO değilde 4 ay var doğuma buraları bir sürü anket doldururum ben
Ben neler sildim ekledim listeye en sonunda kimlik cikaracagimiz zaman karar verecegizAyy hiç sorma öykü nehir dedim öykü ada dedim baktım kafam bulandı çıkarttım
Bilgiler için teşekkür ederim evet anlamı iyi araştırmak lazımAsel bal demek, عسل diye yazılıyor bakabilirsiniz siz de anlamına. Hazırlıktayken alıştırmalarda hep geçerdi ballı ekmek, ballı süt diye. Yani Kuranda geçiyor diye aleyna yı da isim yaptılar ama anlamına bakmak lazım, "üzerimize" demek o mesela. Bence Asya ve defne daha güzel ama siz bilirsiniz
Hayırlısı canımBende 14. Haftamda gittim erkek dedi belki bi umut kız istiyorum hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?