• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim konusu!

blue girls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
124
36
48
32
Arkadaşlar Metehan ismini istiyorum bebeğime ama tarihte babasıni öldürüp tahta geçmiş öbür dünyada günah olurmu bilen varmı?? Kötü bir isimmi günah mı ??

Arkadaşlar Metehan ismini istiyorum bebeğime ama tarihte babasıni öldürüp tahta geçmiş öbür dünyada günah olurmu bilen varmı?? Kötü bir isimmi günah mı ??
Tabii ki değil. Sen hükümdarlığından zekasindan dolayı koymuşsun. Babasını öldürdüğü için değil. Fatih Sultan Mehmet de kardeş katli vacip dedi fatih ve Mehmet koymakta günah olurdu o zaman

Metehan cok guzel bir isim. Bir oglum daha olursa listemde. Her isimden insanin iyisi var kotusu var. Takilmak sacma.

Bildiğim kadarıyla İslamiyetten sonra Göktanrı inancından ya da milli isimlerden Allah’a şirk koşmadıkça ya da çok kötü bir anlamı olmadıkça o isimleri koymanın herhangi bir Sakıcası yok. İsmin anlamına bakarak koymak gerekiyor yani, o isme sahip kişilerin ne yaptığına değil 🌸

Kızılcık şerbetinden mi geldiniz orada da Metehan diye çocuk vardır 🤭
Tarihi açıdan ve kulağa hoş gelen isim Metehan

Çok güzel bir isim,Mert koymayasaydim ben de Mete koyacaktım oğlumun ismini.Sadece Mete daha hoş geliyor bana ama her türlü çok güzel bir isim.

Back
X