Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Metehan ismini istiyorum bebeğime ama tarihte babasıni öldürüp tahta geçmiş öbür dünyada günah olurmu bilen varmı?? Kötü bir isimmi günah mı ??
Arkadaşlar Metehan ismini istiyorum bebeğime ama tarihte babasıni öldürüp tahta geçmiş öbür dünyada günah olurmu bilen varmı?? Kötü bir isimmi günah mı ??
Tabii ki değil. Sen hükümdarlığından zekasindan dolayı koymuşsun. Babasını öldürdüğü için değil. Fatih Sultan Mehmet de kardeş katli vacip dedi fatih ve Mehmet koymakta günah olurdu o zaman
Bildiğim kadarıyla İslamiyetten sonra Göktanrı inancından ya da milli isimlerden Allah’a şirk koşmadıkça ya da çok kötü bir anlamı olmadıkça o isimleri koymanın herhangi bir Sakıcası yok. İsmin anlamına bakarak koymak gerekiyor yani, o isme sahip kişilerin ne yaptığına değil