Isim konusunda fikir verebilirmisiniz?

KIZIMIN ADI NE OLSUN?

• AZRA,ZÜLAL

OY: 8 72,7%
  • ZÜMRA,ZÜLAL

OY: 3 27,3%

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .
İKİ İSİM ARASINDA KARARSIZ KALDIM ...
AZRA ZÜLAL
ZÜMRA ZÜLAL
AZRA:1. El değmemiş bakire kız. 2. Delinmemiş inci. 3. Ayak basılmamış kum. 4. Medine’nin diğer bir adı. 5. Hz. Meryem’e verilen ad.
ZÜLAL:HAFİF,AKICI,TATLI SU MANASINDA
ZÜMRA:1. Güzel, iyi ahlaklı. 2. Cesur, yiğit, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın.

Kesinlikle AZRA-ZÜLAL diyorum ben :)

Canım zümra güzel ama zümre de diyen olur anlamları farklımı bilmem ama zümre diye isimde var bide zümrağ diyerek uzatırlar.
Azra aşırı yayıldı neden bakireee diye senlenmek istiyosunki çocuğuna? Azra akından özendi millet hatunun adı azra ama kendisi kaç kişiyle işi pişirdi belli değil:( Yanlış anlama tabiki kızın böyle olcak değil Allah korusun ama mesela evli hatta yaşlı birinde bence azra ismi komik oluyo.
Zülal hem kulağa hoş geliyo hemde anlamı güzel illa iki isim dersen yanına başka isim düşün derim ben.
Sana akıl veriyorumda ben buldummu peki tabiki hayır kafa yormaktanda bıktım doğana kadar bulcaz inşallah:)

cnm benm arkadaşımn kızının adı zümra ilk duyunca byle değişik hoş gbi geliyo ama çok pişman oldu koyduğuna ... çok kaba bi isim bde zümre diyenler oluyo hele zümraaaaaaağ diye uzatarak söyleyenlerde oluyo keşke duyulan normal bi isim koysaydım diyo hatta melek olarak değiştirmeyi düşündü ama mahkeme falan uzun işmiş... bnce braz daha düşün cnm... bde tabki senin tercihin ama kendi fikrimi söylicem bn kıza 2 isim koyulmasını yanlış buluyorum sonuçta ilerde evlenince kendi soyadınıda kullanmak isteyebiilir o zaman çok sıkıntı çeker...

Canım zümra güzel ama zümre de diyen olur anlamları farklımı bilmem ama zümre diye isimde var bide zümrağ diyerek uzatırlar.
Azra aşırı yayıldı neden bakireee diye senlenmek istiyosunki çocuğuna? Azra akından özendi millet hatunun adı azra ama kendisi kaç kişiyle işi pişirdi belli değil:( Yanlış anlama tabiki kızın böyle olcak değil Allah korusun ama mesela evli hatta yaşlı birinde bence azra ismi komik oluyo.
Zülal hem kulağa hoş geliyo hemde anlamı güzel illa iki isim dersen yanına başka isim düşün derim ben.
Sana akıl veriyorumda ben buldummu peki tabiki hayır kafa yormaktanda bıktım doğana kadar bulcaz inşallah:)
aha gördünmü bulamassın tabi, ne bu karamsarlık:37: benide vazgeçirceksin isimlerimdenden şimdi:)))))
şaka tabi evt bunlar çok haklı yorumlar ama azra akın hakkında fazla bilgim bile yok tanımam etmem sadece geçenlerse isim analizlerine fln baktım azra kişileri çok özgüvenli becerikli oluyolarmış hoşuma gitmişti bunlar ama yinede son kararım değil napıyım başka beğenemedim issim...
cnm benm arkadaşımn kızının adı zümra ilk duyunca byle değişik hoş gbi geliyo ama çok pişman oldu koyduğuna ... çok kaba bi isim bde zümre diyenler oluyo hele zümraaaaaaağ diye uzatarak söyleyenlerde oluyo keşke duyulan normal bi isim koysaydım diyo hatta melek olarak değiştirmeyi düşündü ama mahkeme falan uzun işmiş... bnce braz daha düşün cnm... bde tabki senin tercihin ama kendi fikrimi söylicem bn kıza 2 isim koyulmasını yanlış buluyorum sonuçta ilerde evlenince kendi soyadınıda kullanmak isteyebiilir o zaman çok sıkıntı çeker...
evt yukardaki arkadaşın dediği gibi haklısınız ben hiç öyle düşünmemiştim...
iki isim takıntım var ama isimler hala tam oturmuş değil kafamda önerilerede açığım...

ay bu forumu çok seviyorum yaaa, bak ne güzel fikir alışverişi oluyo :)

Ben Zümra Zülal' i daha çok beğendim anlam açısından diğerinden daha güzel bence ama arkadaşlara katılıyorum tek isim konusunda zaten iki isim olsada mutlaka tek isimle çağrılıyo okulda başka arkadaşları arasında başka aile içinde bambaşka...tek isimde Zülal ' i tek geçiyorum bu da benim naçizane fikrim:34:

ben zümra zülal' i daha çok beğendim anlam açısından diğerinden daha güzel bence ama arkadaşlara katılıyorum tek isim konusunda zaten iki isim olsada mutlaka tek isimle çağrılıyo okulda başka arkadaşları arasında başka aile içinde bambaşka...tek isimde zülal ' i tek geçiyorum bu da benim naçizane fikrim:34:
fame cim çok tşk cnm...tek isim bende düşünüyorum bazen ama sonra diyorum hangisini isterse onu kullanır en azından :)
zülal .............

sağol cnm...

Back
X