Bu konuyu ne yapmalıyım

Zorlaya zorlaya kendini pavyona düşürcen aferin. Alt tarafı sevişmiş, bütün şehrin diline düşürcen sanki bir sorun varmış gibi. Sana vasi atanması lazim bu nedir ya.

Kendine yaptığın kötülüğü kimse sana yapmıyor. Kime söylesen konuyu kapat demiş sen hala mutsuzum üzgünüm valla sonun iyi değil destek al. Yapamıyor musun şehir falan değiştir ne bileyim çık bulunduğun yerden kendine yeni bir sayfa aç madem ne bileyim yap bir şey sana sayfalarca yazdı insanlar sen hala bıraktığımız yerdesin. Olmuş bitmiş niye anlatıyorsun ya kuzenin annesine falan söylese laf arasında zaten ailen problemliydi kendini yakacaksın boşu boşuna.

😑

Eklentiler

• CA761142-586A-4EA6-9BB2-0FD545719159.webp
    CA761142-586A-4EA6-9BB2-0FD545719159.webp
    20 KB · Görüntüleme: 2
Kızlar ben psikolojik olarak çok etkilendiğim için çevrem sürekli neyin var neyin var deyip duruyor anlaşılıyor yani dışardan ama salak gibi söyledim kuzenime arkadaşlarımın bazılarına bu muhabbet duyulursa çok sıkıntı sevgilimin bastırması sonucu kan geldigini ve korktugumu biliyor bi çoğu kuzenimde bana fikir verir destek olur diye anlattım aslında çünkü psikolojik hiç iyi değilim ama kimseye de güvenemiyorum kuzenim dahil tavsiye verin lütfen duyulurmu
Ben artık sizin duyulmasını istemediğinize dair inancımı kaybettim, megafon alıp ulusa seslenmediğiniz kaldı… kulağımda bir ses “erkek arkadaşım bastırması sonucu kan geldi” 💆‍♀️

Malzemeyi vermişsin tabiki duyulur daha sen aç o ağzını.

Duyulursa kötü olur deyip saga sola anlatmak gercekten aşırı mantikli bir hareket.

Bir dahakine saat 9 yonundeki yirtiginin raporunu instada reklamli gönderi olarak yayinla ki herkes tek seferde duysun kapansin konu.

(Saka yapıyorum yapma tabii, saka oldugunu anlayabileceginden emin olamadigim icin aciklama geregi duydum)

Back
X