Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende "ılgaz"ı çok beğendim. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..
Tuan i sectim, bence anlam olarak en guzeli o, ve kulaga en hos geleni. isim verirken bence dikkat etmen gereken isminin guzel anlamli olmasi, ornegin merih (mars) kotu huylu kavgaci asi oluyor, veya cagin in anlami yildirim simsek gibi..
insallah en begendigin hosuna giden ve guzel anlamli isimi bulursun bebisin icin :)
bende zorlandım aslında...çağın-ılgaz-rüzgar ( ki benim oğlum olursa koymayı düşündüğüm isimkaydirigubbakcemile2 ) çok güzeller....ankette çağına oy verdim...çünkü o da çok hoş bi isim....sağlıkla doğsun inşallah
bence ılgaz ve yağız güzel isimler. yağız büyüyüp delikanlı olduğunda ayrıca çok güzel duruyo ama anlamından dolayı sarışın bir çocukta nasıl durur bilemiyorum..çağın yerine çağan da düşünebilirsin anlamı daha güzel bence. ayrıca eşimin abisinin oğlunun adı arca yı tavsiye edebilirim.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kayra
rüzgar
Arca'nın ilk anlamı çok güzel;temiz,namuslu demek.Ancak ikinci anlamı aksak,topal dmek...
Yani bu ismi de elemek zorundayım![]()
illa yapyığın anketlerdeki isimler olsun diyorsan kayra ve baray diyorum
isimlerin hepsi çok güzel...umarım kolay karar verirsin.bebeğini sağlıkla kucağına al...
bencede yağız çok güzel bi isim
kesinlikle yağız bence de...![]()