Doğuma Hazırlık İsim konusunda karar veremiyorum:(:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangisi?..

• KAYRA (İhsan,lütuf,inayet)

OY: 18 17,8%
  • BARAY (Sonsuzluk)

OY: 2 2,0%
  • YAĞIZ (esmer , doru,yiğit)

OY: 19 18,8%
  • ILGAZ (atın dört nala koşma hali,akın )

OY: 4 4,0%
  • ÇAĞIN (yıldırım,şimşek)

OY: 6 5,9%
  • DORA (Zirve,doruk)

OY: 6 5,9%
  • DORUK (zirve)

OY: 17 16,8%
  • MERİH (mars)

OY: 3 3,0%
  • RÜZGAR

OY: 10 9,9%
  • TUAN ( Cennet'teki yağmur damlası)

OY: 10 9,9%
  • YAMAÇ

OY: 1 1,0%
  • YAMAN

OY: 5 5,0%

• Ankete Katılan
    101
bende zorlandım aslında...çağın-ılgaz-rüzgar ( ki benim oğlum olursa koymayı düşündüğüm isimkaydirigubbakcemile2 ) çok güzeller....ankette çağına oy verdim...çünkü o da çok hoş bi isim....sağlıkla doğsun inşallah

Bende "ılgaz"ı çok beğendim. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..

Aminn,tüm anne adayları için inş.:)

Tuan i sectim, bence anlam olarak en guzeli o, ve kulaga en hos geleni. isim verirken bence dikkat etmen gereken isminin guzel anlamli olmasi, ornegin merih (mars) kotu huylu kavgaci asi oluyor, veya cagin in anlami yildirim simsek gibi..

insallah en begendigin hosuna giden ve guzel anlamli isimi bulursun bebisin icin :)

Ben de bu nedenle çok çaba sarfediyorum ama bi türlü oğluma yakışan isim bulamıyorum.İşte bu diyeceğim bi isimle karşılaşmadım daha.Neti alt üst ettim ve beğendiklerimi sizlerin seçimine sundum,tşk.ler:):)

bende zorlandım aslında...çağın-ılgaz-rüzgar ( ki benim oğlum olursa koymayı düşündüğüm isimkaydirigubbakcemile2 ) çok güzeller....ankette çağına oy verdim...çünkü o da çok hoş bi isim....sağlıkla doğsun inşallah

İlginiz için de iyi dilekleriniz için de çok tşk.ler.Aminn :):)

bence ılgaz ve yağız güzel isimler. yağız büyüyüp delikanlı olduğunda ayrıca çok güzel duruyo ama anlamından dolayı sarışın bir çocukta nasıl durur bilemiyorum..çağın yerine çağan da düşünebilirsin anlamı daha güzel bence. ayrıca eşimin abisinin oğlunun adı arca yı tavsiye edebilirim.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bence ılgaz ve yağız güzel isimler. yağız büyüyüp delikanlı olduğunda ayrıca çok güzel duruyo ama anlamından dolayı sarışın bir çocukta nasıl durur bilemiyorum..çağın yerine çağan da düşünebilirsin anlamı daha güzel bence. ayrıca eşimin abisinin oğlunun adı arca yı tavsiye edebilirim.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ilgaz ismini ben de seviyorum.Hatta isim olarak kullanıldığını duymadan önceden beri(küçüklüğümden) oğluma Ilgaz ismini koyacağım derdim.Ama şimdi kimin oğlu olsa adı Ilgaz:) ve bir arkadaşım ortaokulda iklen bi kız arkadaşının adının ılgaz olduğunu söleyince biraz tereddüt ettim.Bir de bu forumda bi yorumda şöle deniyordu.gaz markası gibi ay-gazfelan..Yorumu yazanın sanırım yeğeninin adıymış.İlerde alay edileceği bi isim düşünmüyorum oğluma çok kararsızım bu nedenle.Her isme bi kılıf buluyorum.
Yağız çok güzel bi isim.Ama sarışın bi çocuk örneği vermişiniz cidden ben bunu hiç dfüşünmedim.Gerçi sarışın olma ihtimali yok denecek kadar az ama( anne esmer-baba kumral çünkü) :) Ama bu isimde de çok fazla Türkçe karakter var..
Çağan , liseden sonra bi dönem bebek bakıcılığı yapmıştım.Çağrı ve Çağan adlı iki kardeşe bakmıştım.Çağrı 2 yaşında Çağan iki aylıktı onlara bakmaya başladığımda:) Şimdi nerdeyse delikanlı oldular.Çağan ismini bu nedenle düşünmedim.Taklitçilik gibi olacak.O aile ile hala görüşüyorum çünkü.Dedim ya çok detaycıyım sanırım..
Arca ismini daha önce duyduğumu anımsamıyorum.Netten bakacağım şimdi anlamına. Tavsiyeleriniz için çoook tşk.ler:):)

Kayra babamızın da içine sinen bi isim:) Zaten isim ararken nette ilk eşimin gözüne çarpmıştı.Türkçe kökenli olması da çok güzel.Ama çevremdeki bazı kişiler yabancı kız ismi gibi duruyor diyolar.Ve de 10 çocuktan 9^'unun adı nerdeyse Kayra...

Ne zor şeymiş bu isim bulmak CADIARZU

Arca'nın ilk anlamı çok güzel;temiz,namuslu demek.Ancak ikinci anlamı aksak,topal dmek...
Yani bu ismi de elemek zorundayım:(:(

Arca'nın ilk anlamı çok güzel;temiz,namuslu demek.Ancak ikinci anlamı aksak,topal dmek...
Yani bu ismi de elemek zorundayım:(:(

ben, temiz namuslu ve bir çam ağacı diye biliyordum. aksak topal gibi bir anlamı varsa haklısın tabi. inşallah içine sinen bir isim bulursun.

isimlerin hepsi çok güzel...umarım kolay karar verirsin.bebeğini sağlıkla kucağına al...

isimlerin hepsi çok güzel...umarım kolay karar verirsin.bebeğini sağlıkla kucağına al...

Allah razı olsun.Tüm anne adayları hayırla ve sağlıukla kucaklasın bebeklerini.Allah'ın izni ile Ekim'de alacağım oğluşumu kucağıma.Hayırla ve sağlıkla inş.

rüzgarı oyladım
tuan söylemesi ve anlaşılması zor bi isim ben onu beğenmedim. tuan diye söylerken u düşüyo tan gibi çıkıyo ağızdan

sık kullanılmayan ama anlamıda güzel olan bir ismi tercih etmelisin tabiiki.anketine göre Dora çok güzel. Alternatif istersende;ben de çok ince eledim ve bebeğimin adını Tuğra koydum.

Back
X