Doğuma Hazırlık İsim konusunda yardım lütfen fikir verin lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
kızlar hayırlısıyla doğumuma 3 hafta gibi bir zaman kaldı ama isim bulamadım..ilk kızımın ismi Elif Nur .. Ezgi Naz diye düşündüm ama başka fikri olan paylaşsın lütfen

Öncelikle konuyu yanlış yere açmışsın
Ben elifin yanına en çok ikrayı yakıştırıyorum

Yani kızımın iki ismini de kullanıyoruz onu çağırırken de daha güzel olur iki isim diye düşündüm ..uyumlu olması ilk seçeneğim olmazsa da bakacaz artık bişeyler :)

Canim bence ilk kizlara hangi isimler konulmaz diye bak sonra yanlis bi isim koyma derim . Yanlis bilinen cok isim var. Birde cocuklarin isimleriyle karakterlerine benzedigine inanirm. Ona gore koymani tavsiye ederim.

Baktım canım uygun olmayan isimlere .. evet ismin karakter üzerinde etkisi fazla..o yüzden bu zamana kaldık ya:)sen de bir fikir versen

Elif
İkra
Özüm
Güneş
Ilgın
Birce
Beysun

Ben kizima isim ararken cok bakmistm. Benim esimde pek isim begenmez. Anlamlari guzel olanlardan sana uyan Ebrar olabilir. Ben tek isim koyma taraftariyimdir :) ama azra ,zümra ,betül bunlarin anlamida guzel. Illaki bakmistirsin isimlere ama hafsa ,sare ,sevde,ümmü gülsüm bunlarda guzel bana gore tabi. Sen ne tarz isimler seviyorsn ?

Ben de klişe isimler seviyorum duyulmamış marjinal isimleri pek sevmem ..ezgi söylemesi çok naif geliyor sence nasıl

Back
X