Doğuma Hazırlık Isim konusunda yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
Kızlar kerem isminin önüne arkasına bir isim arıyoruz. Tercihimiz klasik bir isim olması ama siz uygun gördüğünüz bütün isimleri yazın lütfen. Şimdiden teşekkür ederim
Mustafa kerem yada Yusuf kerem geldi benim aklıma sadece

Kızlar kerem isminin önüne arkasına bir isim arıyoruz. Tercihimiz klasik bir isim olması ama siz uygun gördüğünüz bütün isimleri yazın lütfen. Şimdiden teşekkür ederim
Mustafa kerem yada Yusuf kerem geldi benim aklıma sadece
Yusuf.

Kız burası yeri mi , hemilelik bölümlerine sorsaydın ya

Konu doğru yerde mi ki pek bilemedim bence Kerem tek başına güzel ya ben yanına başka isim yakıştıramadım

Dert olan kısmı neresi?
Lütfen konunuzu ilgili bölümlere açın.Burda çocuğu olamayan insanlarda konu açıyor bence çocuğuma ne isim koysam diye sormak biraz acımasızca.

Mustafa enerjisi cok yuksek bi isim,hatta her insanin tasiyabilecegi bi isimde degil..
Yusuf Kerem`de agir bi isim degil mi sizce?Yusuf peygamber adi,Kerem ise yine Kuran`da gecen yuksek enerjili bi isim..ben sanirim Kerem`i yalniz basina koyardim isim olarak..

Dert olan kısmı neresi?
Lütfen konunuzu ilgili bölümlere açın.Burda çocuğu olamayan insanlarda konu açıyor bence çocuğuma ne isim koysam diye sormak biraz acımasızca.
Saçmalamayın allah aşkına ya... Evet konu yanlış yerde ama çocuğu olmayanlara da kırılacak eşya muamelesi yapmayın. Çocuğu olmuyor diye hayattan soyutlamıyor bu insanlar kendilerini. Bir bebek isminde depresyona girecekse gitsin tedavi olsun zaten o insan.

Konu sahibi ali kerem geldi aklıma. Yusuf uymamış bence keremin yanına.

X