Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yusuf.Kızlar kerem isminin önüne arkasına bir isim arıyoruz. Tercihimiz klasik bir isim olması ama siz uygun gördüğünüz bütün isimleri yazın lütfen. Şimdiden teşekkür ederim
Mustafa kerem yada Yusuf kerem geldi benim aklıma sadece
Kız kimse cevaplamıyor orda millet burda:)Kız burası yeri mi , hemilelik bölümlerine sorsaydın ya
Hahahahah çaktırma bi kaç dakka ne toplarsan o kâr birazdan taşırlar konunuKız kimse cevaplamıyor orda millet burda:)
Ay hiç öyle düşünmedim kusuruma bakmayın nolur tövbe olsun aklıma gelse asla yapmazdımDert olan kısmı neresi?
Lütfen konunuzu ilgili bölümlere açın.Burda çocuğu olamayan insanlarda konu açıyor bence çocuğuma ne isim koysam diye sormak biraz acımasızca.
Canim Özür dileyecek bir şey yok yerim senin tövbe olsun deyisini =)Ay hiç öyle düşünmedim kusuruma bakmayın nolur tövbe olsun aklıma gelse asla yapmazdım
Ne alakası var şimdiDert olan kısmı neresi?
Lütfen konunuzu ilgili bölümlere açın.Burda çocuğu olamayan insanlarda konu açıyor bence çocuğuma ne isim koysam diye sormak biraz acımasızca.
Ne biliyim birini üzmektwn korktum açıkcası hiç düşünmemiştimCanim Özür dileyecek bir şey yok yerim senin tövbe olsun deyisini =)
Saçmalamayın allah aşkına ya... Evet konu yanlış yerde ama çocuğu olmayanlara da kırılacak eşya muamelesi yapmayın. Çocuğu olmuyor diye hayattan soyutlamıyor bu insanlar kendilerini. Bir bebek isminde depresyona girecekse gitsin tedavi olsun zaten o insan.Dert olan kısmı neresi?