Doğuma Hazırlık İsim konusunda yardıma ihtiyacım var

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Aysglszr

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
34
19
39
Merhaba kızlar;
2 ay sonra prensesimiz dünyaya gelicek inş.
İlk başta Cemre koymak istedim ismini.Fakat kelime anlamının ateş olduğunu söylediler vazgeçtim.
Şİmdi eşim Eliz olsun diyor.Kulağa çok hoş geliyor.Anlamı el izi demek.Sizce saçma bir isimmi yani koymalımıyım.İsim bulamıyorum.Nekadar zormuş bu isim bulmak.

Elis koyarsanız yani s yle bitirirseniz o da gök cisimlerinden birinin adı.
Yanına daha bilindik bir isim koymakta da fayda var
öykü , beste , ırmak , yağmur , defne , bahar gibi ..

Merhaba kızlar;
2 ay sonra prensesimiz dünyaya gelicek inş.
İlk başta Cemre koymak istedim ismini.Fakat kelime anlamının ateş olduğunu söylediler vazgeçtim.
Şİmdi eşim Eliz olsun diyor.Kulağa çok hoş geliyor.Anlamı el izi demek.Sizce saçma bir isimmi yani koymalımıyım.İsim bulamıyorum.Nekadar zormuş bu isim bulmak.
Benim genital açıya göre erkek dedi dr.kızım olsaydı adını aden ikra düşünüyodum.eliz degilde elis güzel.elis ikra :)) elis duru elis ada ")) kızismi kolay oluyo ceşit cok.ben napim :))

Banada elizden ziyade elis daha hoş geldi hayirlisi olsun inşallah benim begendigim isimler öykü zeynep maya mira ece

Elis isminin anlamına baktım da şimdi gök taşı felan demiyor.Defne Eliz nasıl olur acaba ?? A azra53 öykü çok güzel bir isim arkadaşımın bebeğinin adı olmasaydı kesin koyardım - :)

X