İsim konusunda yardımcı olur musunuz

Gonul388

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
138
48
28
28
Arkadaşlar bn 22 haftalık hamileyim bir kızımız olacak inşaallah eşim annesinin ismini koymak istiyo ama bn istemiyorum o kadar kiz torununa oğulları koymadida bn mi koyacam diyorum. Ama esimi de kirmak istemiyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum bir fikri olan var mi yardimci olursanız sevinirim.

Koymak istemiyorsanız koymazsınız. Onun annesinin ismi var da sizin annenizin ismi yok mu?

Evet doğru diyorsunuz ama bn anlatamıyorum böyle koymam diyince yüzünü aşıp konuşmuyor bn nasil anlatmam lazım güzel bir şekilde onu bilmiyorum.

Göbek adı koyun .Kimliğe yazdırmayın.Hem eşinizi kirmamis olursunuz .Hem de çocuğunuza içinize sinen bir isim koymuş olursunuz .

İsmi ne kaynananızın. Hoşsa ben koyabilirdim. İki isim koyma durumu da olabilir ya da sırayla verirsiniz isimleri.

İki isim koymayın lütfen. Benim de ilk ismim babaannemin adı ama herkes ikimci ismimle hitap etti yıllarca. Sonra iş hayatına başlayınca hep bir karışıklık oldu. 😀

Arkadaşım da kızına Fatma Su ismini koymuştu. Kayınvalidesinin ismini de koymuş oldu böylece :)

Back
X