arkadaslar merhaba tekrar.
bundan önceki konumda bahsetmiştim kvmin bebegime kpin ismini verin ısrarından.eşimi ikna ettim birlikte begendıgımz ismi koyacagız.
gecen gun esım annesını aradı oglumuza eren ısmını koyacagız anne dedı. kvmde ''h... erenim gelıyo'' demeye başladı!!eşim telde anne h... koymıcaz sadece eren koycaz diyo ama kadın kesınlıkle kulaklarını tıkamış gibi duymuyo,anlamıyo.ben yanındayım eşimin kriz gecırcem sinirden. eşim sinirlenıo sesını yukseltıyo yokk kadın anlamıyo, bana gelinim söz verdi diyo. yalann.sonra bıde eger koymassan evine adım atmam dıye tehdıt etmeye basladı. (bunu daha oncede yapmıştı dediği olmassa bu sekılde tehdıt eder ve dediginide yapar!!) ben ona genede h.... dicem fln dedı!!!
neyse telefonu bana verdı eşim bende dogru duzgun sesimi yukseltmeden basladım konusmaya.
anne bız cocugumzn adını eren koyucaz , h... koymıcaz sureklı heryerde herkese bunu soyleyıp durma dedım, ayrıca ben sana hıcbızmn boyle bı soz vermedım benı zan altında bırakmaya calısma dedım. bana söz verdın nışanda dedı. bende dedımkı ozmn sen oglan olursa adı h.... olacak dedin ama ben agzımı bıle acmadım.sanada söz verıyorum h..... koycam dıye bı cumle sarfetmedım dedım. ben onu soz olarak kabul edıyodum dedı!!!! bende edemessin ,cnku ben sana soz vermedım dedım.ee h...eren koysanız olmuyomu dedı hayır anne bız ıkı ısım ıstemıyoruz dedım sadece eren olucak dedım.benı cok kırarsınz cok kırıyosunz demeye basladı.bunda kırılcak bısey yok allah bebek verdi ya önemlı olan o dedım. benı uzmeyın artık dedım bu konuyla ılglı bıdaha konusmak ıstemıyorum dedım.telefonu kapattık.
aradan zmn gectı esımle gene bı problem hakknda telde konusuyorlar, esım baya sınırlendı sacmalama anne, bende acık konusuyorum fln dedı telde.kapattılar moralı bozuldu. esım bana sınırlenıorum dıye anlatmak ıstemedi zorla anlattrdım, benı kaybedersın fln dıye tehdıt etmış gene!!! eşimde arada kalıyo onunda uzulmesını hıc ıstemıyorum ama bu kadın her defasında tehdıt ederek her ıstedıgını elde etmeye calısıyor, her dedıgını yaptrmaya calısıyor buna dur demenın zamnı gelmedımı deıdm esıme. dugun zamnıda kucuk bisey ıcın dugune gelmem dıye tehdt eetmıstı rezıllık cıkmasın dıye kabul ettım. ama bebegımle ılglı hıcbıseye boyun egmek ıstemıyorum,zorundada deılım
bu sorunu nasıl cözeyım,esim uzuluyor,bu işin sonunda buyuk sorunlar cıkıcak kvmi tanıyorum,kımseden cekınmez rezıllık cıkarır,ama onun dedıgınıde yapmak ıstemıyorum , konuş demeyın konustum ıste genede bıldgınden şaşmıyor, kafasına taktı bı kere ölse dönmez

heralde tum tartısmaları rezıllıklerı çekıcem gibi görunuyo üfffff...