İşim mi sevgim mi ?Ne olur yardım edin :(

canim benim,arkadasa hak vermissin ama,birde o insanin tarafindan bir düsünün.bence o sözü söylemesinin altinda sizn zannettiginiz gibi degilde,ayrilmak istememesinden kaynaklaniyor olabilirmi acaba.ben sahsen böyle düsündüm direk.:asigim:

Benim anlayamadigim konu....gitsen bile...neden bitmek zorunda...
Neden tercih yapmak zorundasinki??

Ben esimle 2 yil ayri kaldim...hemde öyle böyle degil aramizda daglar tepeler 3000 kilometreler vardi...Ben stajimi tamamlamadan evlenmem dedim oda saygi duydu...
tamam Almanya telekomu zengin ettik ama neticede gecti gitti...benneyaptımki

Belki sen orda kendine bir düzen kurduktan sonra sevgilinede uygun bir is ayarlayabilirsin...orda tutunmaya calisabilirsiniz!!CADIARZU

Ya hero ya mero denilecek bir durum degil kanimca...benneyaptımki

ayrılmak istemiyorsa
ayrılmak istemiyorum desin
bunu söylemek bu kadar zor mu
anlatınca anlamayacak kadar aptalmıyız biz
neden böyle davranır bu erkek milleti anlamam
bir sorun varsa açık açık anlat değil mi
türk filmi gibi seviyorum ama ayrılmak zorunda olduğum için vazgeçiyorum
ayaklarına yatıyorlarsa eğer
kaderlerine razı olsunlar bence

önce iş sonra aşk derim

tammada sen gitcen diye neden ilişkiniz bitsin ki madem seviyor herşeye katlanır

cloudy,bu erkek milleti iste bu sözleri söylemekten aciz yaratiklar canim.belliki cok seviyor ve ayrilmak istemiyor,ama yinede burnunun dikine dikiyor.eee böyleleride var hayatta ne yaparsin.ama arkadas büyük ihtimalle isini tercih edip sivas tan ayrilacak gibi görünüyor.neyse zaten sevgililer,nisanli filan olsaydi elbette bu durumu bir,iki kezdegil,bib kere düsünüp karar vereceklerdi.gözden irak,gönüldende irak olurmus.

merhba canım . . . haytta senden ve snein hayatından önemli hiç bişey yok bunu sakın unutma. sen nerede kendini mutlu ve huzurlu olacağını düşünüosan o yönde adım atmanı dilerim . . hiçbir erkek için istemediğin bi şehire katlanma . . . eğerki aranızdaki sevgi sıkı sıkı bağlanmışsa yüreğinden yüreğine hiçbi sorun çıkacağını sanmıorum .sadece aranızdaki mesafe arttıkça ipler gerilir ve canınızı aıtır .ama emin olki ilişkiyi uzaktn çok iyi bi şekilde yürütmk ikinizin elinde .tabi belli zamanlarda görüşmk şartıyla

canim önce isini elinden birakma , sana daha güzel ve seninde hoslanip severek calisacagin bir isyeri ayagina geldiginde onu tepme derim....bir daha bu imkan eline gecmeyebilir...
sevgilinin konusuna gelince uzaktan olan asklar daha güzel ve hasret icinde ama cok umutlu olur bence, hep birbirinizi arzular ve öyle yada böyle bir araya gelirsiniz ve cok daha mutlu olursunuz insaallah.....

canım ya uzaktan yuruyen ılıskılerde var
bence bıraz duygu somurusu olmus o
bu yuzden mantıgını kullan

Sevmediğim bir yerden kurtulmam için bir şans verilmiş o şansı asla düşünmeden yapardım.
Sevdiğim erkekmi... Onun bana olan sevgisini asıl ondan ayrı bir şehirde olarak sınamış olurdum.
Aradaki mesafeleri sevgimize koymuşsa sepeti veririm koluna gider:1closedeyes:

Açıkcası seni sevmediğide belli. Çek git habersizce :mymeka:
Bunu söylüyen erkegi mi? düşünüyosun hala-tatlicadiarzu-
Teknolojiden haber yok galiba bu vatandaşın:lepi:

önce iş....
erkek arkadaşın sana gitme diyecek kadar bencilse sen de geleceğini düşünecek kadar bencil olmalısın.. mesleğin de güzel.. seni mutlu edecek yerde olmalısın...

önce iş, önce kendi hayatın, önce geleceğin... erkek kaygan zemindir hep,ilerde pişman olma sonra,bugün var yarın yok,önce işini garantiye al kesinlikle iş en ön planda gelir.ben tereddüt dahi etmezdim,mantıklı olan da budur.

Canımm 2 aylıkk ilişkii için mesleğinimii bırakacaksınn çokk yazıkk edersinn
Kesinlikle böylee birşeyy yapma derimm mesleğinn daha önemlii bencee

sen hemşiresin o da güvenlik yani işiniz gücünüz varsa sevgili olmaya fazla gerek yok neden resmileştirmiyorsun ?tabi güveniyorsan resmiyete dök derim..ama işine de öncelik vermelisin bana göre..

erkek arkadasin biraz bencil geldi bana, sen gidersen seni gozden cikaracagini gostermis, destek olacagi yerde, bekleyecegi ve kavusmaya ugrasacagi yerde...Bence sen kazanirsan git ve olacaklari gor

çok saolun arkadaşlasrr haklısınızz dün kararımı verdim vee çıkarsaa gideceğimm sevmediğim biyerdee çalışmak istemiyorum çünküü hayırlısı neyseee o olsun diyorum artıkkk

1-Sevgilin divriği den ayrılamaz çünkü özel sektör,
2-Sen orayı sevmiyosun gitmek istiyosun,
3-O sana "habersizce git gideceksen" diyor,
4-Tercihlerini ailen yapacak...
Hepsini beraber düşünüyorum da zor be cnm ,valla ben bile bu puzzle ın parçalarını biraraya getiremem:sm_confused:
Evlenmeye kalksanız bile 2.madde bu işi yine bozuyor,yine bozuyor...
Madde 2 yi çıkarman lazım diye düşünüyorum yoksa sevgilini hayatından çıkarman gerekecek,tabiii evlenmek istiyosan bu kişiyle sengözlerimebaksanab

2 aylık bir ilişki için işinden gücünden olma gitmek istiyorsan istemiyorsan hiç ayrılamam diyosanda kal gelecegin için git erkek kıtlıgı yok sonucta en iisini sen bilirsin.

evliliği düşüneceğim bi insan çünkü 2 aydır bi ilişkimiz var ama 2 yıla yakındır tanıyoruz birbirimizi bazen düşünüyorumm onun için divriğide kalmayı burda bi yaşam sürmeyii düşünebilirmiyim diyeee ama nefret ediyorum burdannnn :1no2:

bak cnm yine divriği de yaşamak istemediğini belirttin,,,
peki bu kişiyle evlenirseniz o işini bırakıp senin yanına gelmek ister miiii,:uhm:
sen sırf --orayı sevmemeni --- öne sürerek orada kalmak istemiyosun da , sevgilin ---orada işi olması--- gibi çok geçerli bi bahaneyle ayrılmak istemezse ona ne diyebileceksinCADIARZU
Sevmek fedakarlığı gerektirir ,eğer seviyorsanız ve evlenmek istiyosanız iki şık var:
1- Ya sen fedakarlık yapıp Divriği'de kalacaksın ve yaşayacaksın...
2- Ya sevgilin işini bırakıp senin gittiğin yerde iş bulmaya çalışacak...

İkisi de olmazsa ne olur tahmin et artıksengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…