Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oğluma İlk Miraç düşündüm ama herkes miraç gecesinde doğanlara koyuyorlar dediler vazgeçtim suan ; Yaman,Poyraz,Barlas cok hosuma gidiyor sizce kizlar ? İkinci adi Ahmet olacak kesin de ilk ismine karar veremedim :) Bir fikir verirseniz sevinirim..
ben üçünüde begenmedim.
bir poyraz furyasidir gidiyor.
bence ilk ismi Ahmet koyun yanina ahmet e uygun bir isim koyun.istemezseniz yine Ahmeti kullanmazsiniz.ama Ahmet isminin yanina yakışacak daha çok isim bulabilirsiniz
saglikla kucağıniza alıp büyütmenizi dilerim
Oğluma İlk Miraç düşündüm ama herkes miraç gecesinde doğanlara koyuyorlar dediler vazgeçtim suan ; Yaman,Poyraz,Barlas cok hosuma gidiyor sizce kizlar ? İkinci adi Ahmet olacak kesin de ilk ismine karar veremedim :) Bir fikir verirseniz sevinirim..
Poyraz ve barlas begendiklerim isimlerdrn. Ahmet ismi bu ikisinden kat kat coktur. Hosuna gidrn isimler ise zaten begenmedim diyen yorumlara takilma. Ikisini begeniyorum soyadiniza gore Uygun olani karar verin. Bende iki isim arasinda kaldim. Bekliyoruz birgun karar veririz