Doğuma Hazırlık İsim olarak sizce ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

opordaje

/ Pencerene sığdığı kadardır gökyüzü. /
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
361
360
23
Oğluma İlk Miraç düşündüm ama herkes miraç gecesinde doğanlara koyuyorlar dediler vazgeçtim suan ; Yaman,Poyraz,Barlas cok hosuma gidiyor sizce kizlar ? :KK51: İkinci adi Ahmet olacak kesin de ilk ismine karar veremedim :) Bir fikir verirseniz sevinirim..

ben üçünüde begenmedim.
bir poyraz furyasidir gidiyor.
bence ilk ismi Ahmet koyun yanina ahmet e uygun bir isim koyun.istemezseniz yine Ahmeti kullanmazsiniz.ama Ahmet isminin yanina yakışacak daha çok isim bulabilirsiniz
saglikla kucağıniza alıp büyütmenizi dilerim:anne:

Oğluma İlk Miraç düşündüm ama herkes miraç gecesinde doğanlara koyuyorlar dediler vazgeçtim suan ; Yaman,Poyraz,Barlas cok hosuma gidiyor sizce kizlar ? :KK51: İkinci adi Ahmet olacak kesin de ilk ismine karar veremedim :) Bir fikir verirseniz sevinirim..
Poyraz ve barlas begendiklerim isimlerdrn. Ahmet ismi bu ikisinden kat kat coktur. Hosuna gidrn isimler ise zaten begenmedim diyen yorumlara takilma. Ikisini begeniyorum soyadiniza gore Uygun olani karar verin. Bende iki isim arasinda kaldim. Bekliyoruz birgun karar veririz

Tesekkurler kizlar ilginiz icin :KK15: hala bakiyorum isim :)

Rüxgar ı da düşünebilirsiniz

Back
X