Doğuma Hazırlık isim önerir misinizzzz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oglak_kadini

The Devil's Advocate.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
21.996
En iyi cevaplar
1
18.147
498
merhaba kızlar nasipse şubat ayında kızımızı kucağımıza alacağız beni tanıyanlar bilir çok badire atlattık çok dua ettik.

bu yüzden kızımın ismini DUA koymak ıstoyorum

ama yanına bi isim daha koymam lazım tek basına ıstemıyorum uygun yakışır bı ısım de aklıma gelmedı

sözzluklerden de bulamadım yardımcı olur musunuzzzzzz :KK36::KK36:

''Dua'' daha önce hiç bu ismi duymamıştım. Umarım yanına içine sinen bir isim koyarsın.

''Dua'' daha önce hiç bu ismi duymamıştım. Umarım yanına içine sinen bir isim koyarsın.
işte içime sınen bı ısım bulamadım dua dıye bı ısım de var mıdır ama çok dua ettım ben bakalım babası da onaylarsa yanına da uygun bı ısım bulabılırsem ıyı olur

hayırlısı olsun canım benım sahsen ısmı guzel ama agır karar sızın..saglıkla kucagınıza alın ınsallah sahsen bırgun kızım olursa bende LİVA koycam ınsallah

hayırlısı olsun canım benım sahsen ısmı guzel ama agır karar sızın..saglıkla kucagınıza alın ınsallah sahsen bırgun kızım olursa bende LİVA koycam ınsallah
ne güzel ınsallah nasıp olur benım daha once ıkı erkek bebek kayıp ettım ama kız bebek beklemek bırbaskaymıs onu anladım ınsallah kızınız olur LİVA ne demek

'Dua' o kadar güzel bir enerjisi varki çok güzel düşünmüşsünüz içim ısındı resmen
Dua'nın yanına her şey yakışır. İsim kaderine inanan biri olarak diğer isminde çok anlamlı,hayattaki rolüne güzel etkisi olucak bir isim olmasını tavsiye ederim. Umarım içinize sinen ikinci ismi en kısa sürede bulursunuz

'Dua' o kadar güzel bir enerjisi varki çok güzel düşünmüşsünüz içim ısındı resmen
Dua'nın yanına her şey yakışır. İsim kaderine inanan biri olarak diğer isminde çok anlamlı,hayattaki rolüne güzel etkisi olucak bir isim olmasını tavsiye ederim. Umarım içinize sinen ikinci ismi en kısa sürede bulursunuz
ayyy cok sevındım yorumunuza benım bıle içimi daha da ısıttınız :KK36:

Back
X