- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Eslem mira
Serpil isminin yanına uyum sağlayacak ek isim önerilerinizi rica ediyorum
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuran'da geçen her kelimeyi kulağa hoş geliyor diye isim olarak koyuyorlar.İsim koymadan önce iyice araştırın.Kayinvalidemin ismi fakat kuranda geçmiyor o nedenle ek isim koymak istemistim
Tek başına güzel bir isim,ikinci isim eğreti durur sanki yanında.Merhabalar 2. Kızıma hamileyim Serpil isminin yanına uyum sağlayacak ek isim önerilerinizi rica edebilir miyim ?
Kayinvalidemin ismi fakat kuranda geçmiyor o nedenle ek isim koymak istemistimNeden 2. İsim? Tek başına güzel .
Kayinvalidemin ismini olduğu içinSerpil olmasa?
Yanına kendi annenizin adını koyun o haldeKayinvalidemin ismini olduğu için
Şart mı yani? 6 harfli sert harfler olduğu için ve sessiz harfle bittiği için kısa ve sesliyle başlayan bir isim uyar diye düşündüm ama hiçbiri yakışmadı. Serpil Ada, Serpil Ece gibi. Ama siz zaten Kuran’da geçen isim istiyormuşsunuz. Serpil Asel olabilir belki. Her ne kadar beğenmesem de uydu gibi.Kayinvalidemin ismini olduğu için
Kuran'da geçen her kelimeyi kulağa hoş geliyor diye isim olarak koyuyorlar.İsim koymadan önce iyice araştırın.Kayinvalidemin ismi fakat kuranda geçmiyor o nedenle ek isim koymak istemistim
Aslında Kuran da geçmesi şart değil anlamı güzel olsa yeterli tabi yine sizin kararınız. Aklıma Serpil Nisa geldiKayinvalidemin ismi fakat kuranda geçmiyor o nedenle ek isim koymak istemistim