Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 7aylık hamileyim kız çocuğu bekliyoruz hayırlısıyla ama isim konusunda kararsızım.Laren larin lena lavin bunlardan karar veremiyorum .Sizin fikirleriniz nedir
Kızlar 7aylık hamileyim kız çocuğu bekliyoruz hayırlısıyla ama isim konusunda kararsızım.Laren larin lena lavin bunlardan karar veremiyorum .Sizin fikirleriniz nedir
Ya böyle isimler çok çakma duruyor. Lafım asla size değil ama bilmiyorum değişik olucaz diye zorlama oluyor insanlar. Soruya gelecek olursak illa olacaksa lavin olsun :)
Canım ben de kız bebek bekliyorum adını Lena koyacağız diğerilerine göre bence daha kibar ve daha az bulunuyor. Kimseyi takma beğenmeyen beğenmez herkesin zevki farklıdır sonuçta siz birkaç seçeneğe indirip fikir almak amaçlı yazmışsınız çakma duruyor, hiçbirini koymam gibi yorumları doğru bulmadım ben.