Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rossun maymunun adıydı bence o olmazmarsel :Marsel ismi şanslı ve güçlü anlamlarını taşımaktadır. Bunun yanı sıra güneş ışığı anlamına da gelmektedir. Marsel genellikle erkek çocuklara verilen bir isimdir
o aklıma gelmedi hiç bir arkadaşım koydu bende ordan duydum ben geleneksel isim meraklısıyım biraz zatenrossun maymunun adıydı bence o olmaz
Çocuğun hayatı Fransız olmadığını açıklamakla geçsin millete, Türkçe isimlerin suyu mu çıktı?marsel :Marsel ismi şanslı ve güçlü anlamlarını taşımaktadır. Bunun yanı sıra güneş ışığı anlamına da gelmektedir. Marsel genellikle erkek çocuklara verilen bir isimdir
marsel roma mitolojisinde savaş tanrısı benim bildiğim. Pek olumlu bir izlenim değil çocuk ismi içinmarsel :Marsel ismi şanslı ve güçlü anlamlarını taşımaktadır. Bunun yanı sıra güneş ışığı anlamına da gelmektedir. Marsel genellikle erkek çocuklara verilen bir isimdir
Barskan, Iraz, Tuğşat, Ataman, Ülgen, Erce, Tigin, Mukan, Alka, Alkan, Alaz, Batur, ArhanDuyulmamış anlamı güzel erkek isim önerilerinizi beklerim
Ben de Arel düşünüyorum huyu nasıl sakin miOğlumun adı Arel
İsim çocuğun huyunu etkiliyor mu ya öyle bişey var mı sahiden birinden daha duydum ama henüz 7 aylık sakin bir bebek sayılır maşallahBen de Arel düşünüyorum huyu nasıl sakin mi
Aynı şeyi yazmaya geliyordum çok garip garip isimler var artık tamamen sallamasyonDuyulmamış isimlerin duyulmamış olma sebepleri ya uydurmasyon olmaları ya da pek birşeye benzememeleri