Doğuma Hazırlık İsim sizce nasıl??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Şura nin güzel bir anlami yok canım baska isim düşünsen?

Ben cok begeniyorum ama arkadasin dedigi gibi anlam olarak cok anlamli bir isim degil..
Ayse Melek nasl?
Ben cok begeniyorum bu ikiliyi..
Ayse nin anlami cok
guzel.. Anlam olarak Serra da cok guzwl.. Ayse ile benzer anlamda..

Şura isminin snlami kotu degil fakat cokda tercih etmem ben acikcasi. Melek Sare , melek Serra onerebilirim.

Sadece Sorduğunuz soruya yönelik cevap verirsem Melek Şura güzel durmuyor bence.
Sadece Melek güzel.

İki isimden yana değilim ama iki isim koyarken ulamayı olmamasına dikkat edin bencede karışıyor örneğin Melek Ada gibi. okunuşu tek isim gibi çıkıyor güzel durmuyor

türkçe bir isim değil sanırım Şura nın u sunda şapka yokmu? türkçe söylenişe göre Şurası gibi soyleniş tarzı oluyor yoksa....fazla alengirli olacak gibi başka tercıhlere yönelin derim Melek güzel illa iki isim derseniz Meleğin yanına baskın harflı bır ısım gelebılır Melek Sare gibio_O

Çocuklar isimlerini yansıtırmış onun için çok düşün kuranda geçen taşıyabileceği anlamlı bir isim olsun derim

Bence illa iki isim koymak için zorlamayın, çoğumızun tek bir ismi var iki ismi olanlarda tekini kullanıyor. İki ismin çok fazla dezavantajı var. Melek çok güzel bir isim yanına baska isim gereksiz bana kalırsa

Melek tek başına daha güzel

Back
X