• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim sorunu

pembefiyonklu1kiz

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
323
95
13
35
Burda okuduğum konular hep başkalarının isim konusuna karışmaları büyüklerin isim zorbalığı vs benim derdim de tam tersi gönlüme göre bir isim bulamıyorum
Eşimde ailemde karışmıyor sen koy diyip çıktılar içinden
26 haftalık daha yolumuz çok ama bir ismi olsın istiyorum isim nasıl seçilir nasıl beğenilir?
Şöyle evet bu olmalı dediğim bir isim bulamadım birini beğensem ötekini beğenemiyorum ne yapabilirim?

Kimisi eski isimleri seviyor, kimisi modern isimleri yani size en yakın olanı seçmeniz lazım. Mesela benim çocukların hepsi mitolojik isimler öyle hoşuma gidiyordu kimse karışmadı o isimleri koydum.

Benim ilk ismim çok değişik sağolsun dedem marjinal bir isim koymuş 😅annemin hoşuna gitmiş iki ismim var Karakter olarak ilk ismin özellikleri mevcut Canım dedem 😅🥰

Burda okuduğum konular hep başkalarının isim konusuna karışmaları büyüklerin isim zorbalığı vs benim derdim de tam tersi gönlüme göre bir isim bulamıyorum
26 haftalık daha yolumuz çok ama bir ismi olsın istiyorum isim nasıl seçilir nasıl beğenilir?
Şöyle evet bu olmalı dediğim bir isim bulamadım birini beğensem ötekini beğenemiyorum ne yapabilirim?
Ben olsam Türk ismi koyardım, aşırı uzun olmamasına ve söylerken kulağa hoş gelmesine dikkat ederdim.

Erkek ismi olarak Göktürk'ü çok seviyorum. Harf sayısı fazla ama 2 heceli.

Tamamen tercih meselesi.

Bizim henüz çocuğumuz yok ama olursa, unisex olmayan, İngilizce ve almancada okunması kolay, 5 6 harfli bir seyler düşünüyoruz. Yani tamamen pratik olmasi ustune plan yapardım 😅

Hamilelikte isim aramaya başlayınca tüm isimler kötü gelmeye başlıyor. Bence kriterleriniz olsun ona göre seçin ben öyle yaptım açıkçası. Hala daha ara ara emin miyiz acaba diye de soruyorum kendime ama bence bebeğinize seslenince kendisiyle anlam bulacak. İçinize tam sinmemiş gibi olsa da bebeğinize baktıkça benimseyeceksiniz.

Benim de kızım olacak henüz isim bulamadım 😁 kız ismi önerisi varsa alirm ama şöyle yeni model garip isimlerden olmasın

O ismi bulduğunda zaten diğer tüm seçenekler anlamsız gelecek😍 ben tek isim seviyorum.

Zeynep, Defne, İpek, Duru her daim favorimdir.
Erkekte de Eren, Mete, Kerem, Çınar, Ömer, Ali çok güzel bence.

Tarkanin Firuze sarkisini dinledikde o ismi o kadar sevdim ki. Eski bir isim ama bir kizda çok guzel durur gibi geldi. Kizim olsa o ismi verirdim. Ablamin kizi Zerrin, arkadasiminki Ipek, Elif. Guzel isimler.

Kızım var adı Lina. Hoşumuza gitti eşimle tek isim koyduk. Yaygında aslında baya. 7 8 yaşlarında ki kızlarda da şahit oldum. Hafsayıda çok beğeniyorum da eşim istemedi

Back
X