İşim ve ben

11 yıllık mühendisim aktif olarak hep çalıştım aynı dil üstünde yıllardır yazılım geliştiriyorum. Ben de hala laaan acaba yapabilir miyim diye düşünüyorum. Bu düşünce sizi ileriye taşır merak etmeyin. Tavsiyem arkadaşlarınızdan ailenizden yardım isteyin oonları arayın yaptıkça kolaylaşır. Normal bir süreç merak etmeyin

Slm kızlar geçen ay iş görüşmesi için konu açmıştım . İş için geri arandım ve başlangıcı yaptım. 3 hafta oldu başlayalı . Bu süreçte kendimde cesaretsizlik görüyorum sanki yapamayacakmışım gibi hissediyorum. İşin tanımı çağrı merkezi gibi sadece ben arama yapacağım özel bir hastane hastaları arayıp kurumsal bir dille konuşup randevuya çevirmek. Sorunum şu ki konuşma esnasında heyecan yapıyorum ve güzel bir iletişim olmadığını düşünüyorum. Konuşma metni elimde ama nedense bir cesaretsizlik var ne yapmam gerekiyor bana bir akıl verin. Daha önce santral tecrübem var 16 yıllık telefon ile iletişimdi iş tecrübelerim, ama bu farklı geliyor. Normalde böyle bir çalışmam oldu hasta memnuniyeti ile ilgili olarak ama daha samimi bir görüşmeydi onlar. Buradan istenen ise daha kurumsal daha yasaklı kelimeler var Seri ve akıcı görüşmek. Yapabilecek miyim bilmiyorum cesarete mi ihtiyacım var yoksa yapamıyorum diyip gitmem mi lazım
Yaparsın
Yapanlar senden üstün değil

Back
X