Doğuma Hazırlık isim yardimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangisi guzel yardimci olun cok kararsiz kaldim

• mira

OY: 10 33,3%
  • rüya

OY: 20 66,7%

• Ankete Katılan
    30
rüya bence gayet güzel ve hoş...yazarken eksik olmuş mirayı herkes koyuyor demek istemiştim...tercihim rüyadan yana :D

rüya bence gayet güzel ve hoş...yazarken eksik olmuş mirayı herkes koyuyor demek istemiştim...tercihim rüyadan yana :D
bende rüyanın ustunde daha cok duruyordum fakat karasiz kalmistim tesekkur ederim yardimin icin ruya ismini daha evlenmeden once kixim olursa ismini ruya koycam diyordum :)

bende rüyanın ustunde daha cok duruyordum fakat karasiz kalmistim tesekkur ederim yardimin icin ruya ismini daha evlenmeden once kixim olursa ismini ruya koycam diyordum :)
birkaç kişi daha yazsında kafanda en azından birşeyler belirir...rüya ismi gerçekten çok hoş ve havalı bir isim :) güzel rahat doğumlar dilerim

Daha önünde aylar var seçenekler değişir çoğalır bence. Bu arada ikisini de pek sevmem :)

ben olsam kızım olsa Dilay, Aslı düşünürdüm
sizin önerdiğiniz isimlerden Rüya güzel geldi bana

Kizima isim ariyorum yardimci olun lutfen sizce MiRa mı? Rüya mı?
9.haftada cinsiyeti belli mi oldu maşallah size :KK66:
canım ben mira ismini çok severim geçen araştırdım biras kavga-tartışma-münakaşa anlamına geliyomuş sende bak istersen o yüzden oyumu rüyadan yana kullandım ismiyle büyüsün kızın :KK25:

9.haftada cinsiyeti belli mi oldu maşallah size :KK66:
canım ben mira ismini çok severim geçen araştırdım biras kavga-tartışma-münakaşa anlamına geliyomuş sende bak istersen o yüzden oyumu rüyadan yana kullandım ismiyle büyüsün kızın :KK25:
Cok tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin anlamina bakmak pek aklima gelmemisti acikcasi hani belli olmadi cinsiyet elbette ama kiz hissediyorum ondan sordum erkek olursada hoc bir fikrim yok anlasma yaptik esimle kiz olursa ben koycam etkek olursa o koycak ama erkektede çınar cok hosuma gidiyor :)

Back
X