Doğuma Hazırlık isim yardimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangisi guzel yardimci olun cok kararsiz kaldim

• mira

OY: 10 33,3%
  • rüya

OY: 20 66,7%

• Ankete Katılan
    30
Eşimle anlasma yaptik kiz olursa ben koycam erkek olursa o koycak yani sonucta ikisindn biri olcak baska sans yok simdiden dusunuyordum ama aydinlatildim sizler tarafindan evet kararimi verdim kiz olursa adı RÜYA olucak :)
slm canım benimde bir kızım olacak insallah.bende rüya ismini cok seviyorum. bebek istiyorduk olmuyordu rüyam görüyordum hep,rüyalarım gercek olsun diye dua ederken rüyam gercek oldu sükür..esim daha eski isimlerden istiyordu.esim elif dedi ben rüya.onunda gönlü olsun istedim insallah elif rüya olarak düsünüyoruz:KK68:saglıkla kucagımıza alalım insallah bebeklerimizi:D

İn
slm canım benimde bir kızım olacak insallah.bende rüya ismini cok seviyorum. bebek istiyorduk olmuyordu rüyam görüyordum hep,rüyalarım gercek olsun diye dua ederken rüyam gercek oldu sükür..esim daha eski isimlerden istiyordu.esim elif dedi ben rüya.onunda gönlü olsun istedim insallah elif rüya olarak düsünüyoruz:KK68:saglıkla kucagımıza alalım insallah bebeklerimizi:D
Amin canim inş yni fikrimi soracak olursan elif ruya gayet guzel olmus :) bir ruya daha geliyor desene bende ruya koyucam ins kiz bebis olursa ama kiz hissediyorum bilmiyorum erkek olursa çınar dusunuyorum ama bizim babamizda eski isimlerden yNa bakalim artik :)

Sonunda karar verdik babamizin istegi vrdi onundA gonlu olsun dedik İSMİMİZ: BUGLEM RÜYA :)

12. Haftarda kiz gibi demisti ama erkek çıktı :)

benimkini bir Allahın kulu kıza benzetmedi yahu en başında 12. haftada kemik yapısından %90 erkek dedi ve gerçekten de öyle çıktı her gitmeme direk pipisini gösteriyo boşuna heveslenmeyin erkeğim ben diyo eşim ve ben çok istedik bi kızımız olmasını ama kısmet değilmiş ikinciye artık:)

Back
X