Eylül ayı sonunda bir kız bebeğim olacak ve isim konusunda eşimle bir türlü anlaşamıyoruz. Oğlumun adını koyarken bir sürü felsefi sebebe dayanarak ATEŞ koyduk adını ve ben de oğlumun adını çok seviyorum. Hamile olduğumu öğrendiğim anda cinsiyet falan öğrenmeden Güneş geçti içimden. Ateş beşeri insan yapandı Güneş yaşam enerjisi olmazsa olmazı doğal olarak mükemmel uyuyorlardı birbirlerine ama eşim ismin çok yaşlı olduğunu ve çocukta güzel durmadığını söylüyor. Hamilelikten önce hep kız olursa kıvılcım olur adı diyorduk ama dedim ya kızım karnıma düştüğü an adını koydu Güneş'i geçirdi içimden. Hadi Güneş olmasın diyelim bari Kıvılcım olsun ilk düşündüğümüz olsun yok eşim önce annemin adı olsun dedi Hatem koymaya kalktı kıyameti kopardım şimdi de tutturmuş ben Çağla yemeyi çok seviyorum Çağla olsun adı diyor Allah aşkına yemekten çocuk adı olur mu ya oldu Karpuz kavun falan koyalım tam olsun bari günlerdir çıldıracağım bana çocuğun nufus kağıdını eline alınca görürsün diyo valla ertesi gün hem çocuğun adını değiştirmek için hem de boşanmak için dava açarım gene de çocuğuma yemek adı koymam. Arkadaşlar yardım edin eşimi nasıl ikna edebilirim hadi ikna edemedim yerine felsefi anlamı da olan ya da ucu mitolojiye dayanan güzel bir isim önerin şimdi inatlaştık belli ki Güneş koyamayacağım kızımın adını
(( Bu arada ben öğretmenim ve dolayısıyla bir sürü öğrencim var onlardan birinde olmayan onların enerjisini taşımayan bir isim istiyorum o yüzden çok popüler ya da çok kullanılan bir isim olsun da istemiyorum. Oğlumda hiç zorlanmamıştım ne zormuş kız ismi koymak...