- 30 Aralık 2021
- 23
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Hayat uygun
-
ArelArel
Göktuğ
Bak
Mete'de çok güzel,benim oğlumun adı da Mert.Göktuğ çok güzel ve asil bir isim. Ben de oğluma koyacaktım eşim beğenmedi Mete koydum.
Ne gibi bir dalga konusu geçiyor pekiLütfen Göktuğ koymayın ya, gök ile başlayan ismi olan çocuklar özellikle erkek arkadaşları arasında çok alay konusu oluyor. Ben defalarca tanık oldum (sadece ergenken de değil üstelik)
Arel isminin tınısı hoşuma gitti ama fazla zorlama gibi sanki. Kökenine baktım Türkçe diyor ama emin de olamadım. Ben bir isim koyacaksam eğer öncelikle kökeninden ve anlamından kesinlikle emin olduğum bir isim koymaya bakardım.Göktuğ çok güzel. Arel berbat. Yeni moda olması bu isimlerin güzel olduğu anlamına gelmiyor artık algılayın şunu.
Bana sadece Avarel‘i anımsatıyor. Bir de millet şu isimlere taktı mı takıyor. Çocuk okula başladığında sınıfında 2-3 tane daha Arel olacak. Yine Arel bir tık daha iyi. Daha da berbat olanı Asel.Arel isminin tınısı hoşuma gitti ama fazla zorlama gibi sanki. Kökenine baktım Türkçe diyor ama emin de olamadım. Ben bir isim koyacaksam eğer öncelikle kökeninden ve anlamından kesinlikle emin olduğum bir isim koymaya bakardım.
Asel'de bana asalı hatırlatıyo sjsjs asal sayılar snsnsnBana sadece Avarel‘i anımsatıyor. Bir de millet şu isimlere taktı mı takıyor. Çocuk okula başladığında sınıfında 2-3 tane daha Arel olacak. Yine Arel bir tık daha iyi. Daha da berbat olanı Asel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?