• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşimden ayrılıp ayrılmamakta kararsızım

PORSELEN

oTu ÇeK KöKüNe BaK ...
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
182
3
26
38
Kahramanmaraş
Kızlar 5 yıldır kamuda sözleşmeli olarak çalışıyorum. Işe girme amacım vakit geçirmek, evdeki görücülerden kurtulmaktı. Keyfi yanı. Tam beş yıl bitti. Ve artık kaldıramıyorum kızlar .. Ben hassas ve kırılgan bir insanım.. Işim gereği çok fazla insanlarla iç içeyim. Hem doktorun hemde hastaların kaprisni çekiyorum.. 5 yıl bitti işten çıkmayada tam manada karar veremiyorum. Tamam bu devirde işe muhtaç insanlar var herkes iş ararken işten çıkmak mantıksız ama kaldıramıyorum.. Keyfi bu kadar ezilmeme değer mi.. Resmen bunalıma girdim.. çıkmakla çıkmamak arasında kaldım.. Ama çıkacağım.. çünkü ruh sağlığım bozuldu iyice.

Maddi açıdan zorlanmayacaksan bence çık...Mutsuz olduğun bir işte çalışmak depresyona sürükleyebilir.

Bir süre hem dinlenirsin,gezersin hem de bir yandan sevebileceğin bir iş ararsın.

Çalışmak,okumak,evlilik hayatın olmazsa olmazları
Eğer bu ortamlar psikolojimizi bozuyor bize zarar veriyorsa yaşamanın ne anlamı kalıyor ki
Zaten yaşam bunlar üzerine kurulu.
Seni mutlu edecek bir işte çalış
Ama önce kendine uygun bir iş bul ha artık hiç çalışmak istemiyorum diyorsan
Bunu 2 kere düşün 5 yıl az bir zaman değil o kadar çalışmışsın belli bir alışkanlık var.

Bende bazen çalışmak istemiyorum. Evde oturup çocuk bakayım diyorum :) Ama sonra çalışmanın çok güzel olduğunu farkediyorum. Bir işe yaradığını bilmek seni mutlu etmiyor mu?

Kızlar 5 yıldır kamuda sözleşmeli olarak çalışıyorum. Işe girme amacım vakit geçirmek, evdeki görücülerden kurtulmaktı. Keyfi yanı. Tam beş yıl bitti. Ve artık kaldıramıyorum kızlar .. Ben hassas ve kırılgan bir insanım.. Işim gereği çok fazla insanlarla iç içeyim. Hem doktorun hemde hastaların kaprisni çekiyorum.. 5 yıl bitti işten çıkmayada tam manada karar veremiyorum. Tamam bu devirde işe muhtaç insanlar var herkes iş ararken işten çıkmak mantıksız ama kaldıramıyorum.. Keyfi bu kadar ezilmeme değer mi.. Resmen bunalıma girdim.. çıkmakla çıkmamak arasında kaldım.. Ama çıkacağım.. çünkü ruh sağlığım bozuldu iyice.

Bence işten çıkmalısınız.
Sizin yerinizde olmak isteyen milyonlar varken siz de mutsuzken boşuna vakit kaybetmeyin,yer işgal etmeyin.

bende bazen çalışmak istemiyorum. Evde oturup çocuk bakayım diyorum :) ama sonra çalışmanın çok güzel olduğunu farkediyorum. Bir işe yaradığını bilmek seni mutlu etmiyor mu?

artık etmiyo :( önceden işe erkenden gelirdim eve gitmek istemezdim.. şimdi burayı gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyo..

işyerinizde canınızı sıkan,sizi üzen bir durumla karşılaşmış olmalısınızki başta koşa koşa giderken biranda ayaklarınız geri gitmeye başlamış..işyerinizde yaşadığınız problemçözülemeyecekbirşeyse daha çok ruhsal açıdan kendinizi kötü hissetmeden ayrılın..ama çözümü olabilecek birşeyse 1 ay daha sabredin..moral olarak kendinizi toparlamış olursunuz..Hakkınızda hayırlısı..

işden çıkınca maddi yönden sıkışacaksanız hiç çıkmayın derim, nladığım kadarıyla problem yaşıyosunuz iş yerinizde onu düzeltmeye çalışın, ama yok maddi yönden sıkıntı çekmem çok rahat yaşarım diyosanız neden kendinizi yıpratıp psikolojinizi bozasınız kii ayrılın işten rahat edinnn

Teşekkür ederim arkadaşlar.. Byük ihtimal çıkarım.. çalışma hayatı bana göre değilmiş anladım. Ne yapsam sorunlar düzelmiyo.. En iyisi bir yada iki ay daha çalışıp gitmek.

Bizde burda kpss kazanalım diye kendimizi yırtalım, hayat garip :)
Ama bencede çıkın, bir işin insanı ne kadar kötü bunalıma sokacağını iyi bilirim. Bende çıktığımda hayata yeniden dönmüş gibi olmuştum..

Back
X