- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.994
- 548
- Konu Sahibi Mericeyncim
Helal ağzınıza yüreğinize sağlık.
Ben iş yerinde müdürlerim tarafından pek sevilmem hakkımı yedirtmediğim için. Buradaki özür dile diyen kadınlarla aynı zihniyette çalışıyorum. Müdür onları seviyor bana seninle aramız iyi değil Bi tek dedi bende yalaka değilim o yüzden dedim.
Bende işimle tehdit edildim cevabım buraya girmeden önce aç değildim buradan çıkıncada aç kalmam. Ama intihar mektubu yazar medyaya dağıtırım ölmem de ama siz uğraşır durursunuz dedim. Totoları tutuştu. Merhametten işime son vermiyormuşlar![]()
Ne güzel genelleme yapmissin. Yarin birgün konu sahibi buradan gaza gelip özür dilemezse ve o damgayi yiyip isten atilirsa, mahkeme mahkeme gezerse ne ben, ne sen konu sahibine yardim edemeyiz.
Senin hikayenin sonu iyi oldu diye, konu sahibin hikayeside iyi sonuçlanacak diye birsey yok. Bu ülkede çoçugunu ölü bulan babayi akil hastanesine zor ile aldiriyorlar, suç duyurusunda buluyorlar, yalanlar iftiralar,.. Konu sahibin yasadiginin binde biri.
Hiç kimse yalaka ol demiyor zaten. Ancak her is yeri bas kaldirmayi kabul etmiyor. Ekonomik durum zaten kötü. Insanlar yillarca ders çalisiyor kpss sinavi için. Yani risk çok fazla büyük. Gurur her zaman iyidir fakat realist olmakta lazim.