• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işimden memnun değilim şımarıkmışım

müdürüm de öyle söyledi git burda durma canının istediği kursa git master falan yap haftada 3 gün izin sana 2 gün uğra yeter dedi

daha ne desin kadın kendinizi geliştirin sizde ikinci üni bile okunur bu ortamda yüksek lisans falan yapın hem daha iyi yerlere gelirsiniz hem maaşınızı alırsınız çok şanlısınız bence hayat size güzel:1:

okuduğunuzu yanlış yorumlamayın lütfen torpilsiz girdikleri için tacize uğradılar gibi bişey yazmadım ben.
farklı yerlerde çalışan arkadaşlarım taciz edildi.kimisini patronu ellemeye kalktı kimisini lüzumsuz şeyler için zırt bırt aradı sonrasında asıldı.

kimisinin patronu iş seyahati diye kızı şehirdışında otele götürüp gidince de iş miş yok odama gel dedi.
bu durum az çalışanı olan küçük şirketlerde kadınla erkeğin dipdipe çalıştığı durumlarda fazlasıyla görülüyor.
burda bi arkadaş o kadar çalıştım hiç başıma gelmedi yazmış.
onun başına gelmemiş olması benim gördüklerimi duyduklarımı değiştirmez.neyse umarım da gelmez zaten.

buraya beni eşim aldırdı başka yerde çalışmamı istemiyor.gider elin herifinin birinin yanında iş bulursun taciz eder rahatsız eder alacağın da üç kuruş para diyor.evet haklı.kız arkadaşlarımın çoğu iş yerinde tacize uğradı gerçekten de.zaten kafada kuran bi adam başka yere gitsem rahat da etmeyecek.

bu yazdığından torpil olmadan girilen yerlerde tacize uğranıldığı gibi bir anlam çıkıyor.

bence arkadaşlarının çalıştığı yerler küçük yerlermiş kurumsal şirketlerle böyle sorunların olacağını çok sanmıyorum.

başka kurumsal şirketlerde iş arayabilirsin.

benim ilk aklıma gelen.. size bilerek işi öğretmedikleri..işi göstermedikleri oldu.. belkide bu şart ile kabul edildiniz şirkete ? sırf sizin bulunduğunuz masaya bir başkasını almamak , kadro dolu demek için..

bencede kendinizi geliştirin.. işinizle ilgili kurslara yazılın..master yapın.. ve günü geldiğinde de başka bir firmaya geçersiniz eşiniz razı olur belkide.

ben de kıpırdama derim, manevi tatmini baska seylerde bulabılırsın, gonullu ısler var , gercekten bak... nasıl olsa sen ayrılırsan bıre baskası senın yerıne yan gelıp yatacak. pısman olabılırsın derım

2.yıla gırecem işsizim Allah aşkına yer değiştirelim mi ?
Ya da ben de geleyim sektör uyuşmazsa çay börek falan yaparım size :)
Hey Allahım ya nedir bu memnunıyetsızlık ınsanlarda..
2000 tl. maaş Turkıye şartlarında deneyımsız bır ınsan ıcın cok ıyı bır ucret bu bir.
Üstelik evliymişsiniz aslında boyle bıryerde çalışmaktan memnun olmanız gerekirdi , hem işte hem evde yorulmamış oluyorsunuz.
Madem o kadar anlayışlı bır müdürünüz var neden farklı alanlar denemiyorsunuz oyun oynayıp face takılcagınıza online eğitimler ya da kurslara katılabilirsiniz..

Yok ben illa kariyer yapmak istiyorum, hırslarım ve hedeflerim var para ve çalışma şekli önemli değil diyorsanız tabi haklısınız,
İşten ayrılın o işide torpilsiz gercekten muhtac bırı gelsin .

bence bir süre daha devam et kimse çalışmıyorsa nasıl bir şirket burası anlamış değilim.insanların üç kuruş para için canları çıkıyor sabahtan akşama kadar.eve ekmek götürebilmek için.bence bu rahatlık size fazla gelmiş.dışarda milyonlarca insan vardır sizin yerinizde olmaya can atan.evet iyi bir eğitim almış olabilirsiniz ama birazda bencillik yapmayın bence.halinize şükredin.

Bunun bencillikle alakası yok bence. Kendisi memur değil. Özel sektörde çalışıyor ve sonunun ne olacağı belli değil. Orada yıllarca çalıştıktan sonra çıkarılsa (bütün gün kitap okuyup facebook da gezerse eğer) özgeçmişine yazacak pek bir şeyi olmayacak ve bundan sonra başka bir yerde sanki yeniden sıfırdan başlamış gibi olacak. Ayrıca yeni mezun bir insanın idealist yaklaşması ve günden güne köreldiğini hissetmesi çok moral bozucu bir şeydir. Azarlar gibi cevaplamanın anlamı olduğunu sanmıyorum. Başkalarının haline bakıp şükretmek tabiki de güzel bir şeydir ama şükrediceksin diye kendi hayatının iplerini salıvermesine gerek yok. Daha iyiye daha güzele ulaşmak, daha faydalı nasıl olurumu düşünmek ne zamandan beri bencillik oldu? Bizden beklediği sadece bir tavsiye.

selamlar..

özelleşmiş kurumsal bir yerde çalışıyorum.torpille girdim.2000 lira maaş alıyorum.çok iyi yabancı dilim var ünv mezunuyum ve 1 sene önce mezun oldum,burası ilk işim.

çalıştığım yerdeki herkes çok iyi adile naşit gibi komplekssiz sinirleri alınmış bir müdürüm var herkes cana yakın kimseyle problemim yok yemeğim ayağıma geliyor sigortam var şirketin anlaşmalı olduğu hastaneler fln süper.

gelin görün ki burda iş yok.1 senedir burda çalışıyorum yaptığım işi dakikalara vursanız toplamda 2 gün etmez.hergün buraya geliyorum kahvaltımı yapıyorum gazete okuyorum kitap okuyorum uykum gelirse boş odaya geçip uyuyorum öğlen yemeğimi yiyorum dizi izliyorum dizi bitince de oyun oynayıp facete video izleyip eve gidiyorum.

sabah geç gelsem nerdesin sen diyen yok erken çıksam nereye diyen yok.haftasonları evdeyim iş yok.

buraya kadar kulağa hoş geliyor ama ben çıldırmak üzereyim.hiçbişey yapmıyorum genç yaşımda burda köreliyorum.bildiğim dili de unutmaya yüz tuttum.bazen diyorum ki ben bunun için mi okudum ne işim var burda.hiçbir manevi tatminim yok üstelik okulu birinci bitirmiştim, çalışmaya çok hevesliydim.

buraya beni eşim aldırdı başka yerde çalışmamı istemiyor.gider elin herifinin birinin yanında iş bulursun taciz eder rahatsız eder alacağın da üç kuruş para diyor.evet haklı.kız arkadaşlarımın çoğu iş yerinde tacize uğradı gerçekten de.zaten kafada kuran bi adam başka yere gitsem rahat da etmeyecek.

onu ikna etsem bile ailem özellikle babam çok karşı çıkıyor.etrafımdaki herkes beni şımarık olmakla suçluyor, herkes ne şartlarda çalışıyor haberin var mı diyolar.

biliyorum haklılar.bazen ben de şımarıklık mı yapıyorum acaba gerçekten diye düşünüyorum.

ama bazen de çok doluyorum günde 10 saat biyerde hiçbişey yapmadan oturduğunuzu düşünün.hiçbi işe yaramadığınızı.
nolucam böyle diyorum bunalıyorum.
zamanla işin olur diyolar.alakası yok burdaki herkes öyle tüm gün çene çal facete oyun oyna.alışmışlar.

Allah aşkına böyle iş olur mu ben mi abartıyorum gerçekten şımarık mıyım herkes gibi aldığım paraya bakıp yatmak istemediğim için salak mıyım ya da?
napsam ne etsem bilmiyorum biraz dertleşmek istedim.

sektör ne bu arada çok şanslısın senin yerine geçebilirim istersen demek istiyorum ama yabancı dilim yok artı torpille işe alındığına göre senden sonraki eleman da torpille tanıdık vasıtasıyla gelecektir

Bunun bencillikle alakası yok bence. Kendisi memur değil. Özel sektörde çalışıyor ve sonunun ne olacağı belli değil. Orada yıllarca çalıştıktan sonra çıkarılsa (bütün gün kitap okuyup facebook da gezerse eğer) özgeçmişine yazacak pek bir şeyi olmayacak ve bundan sonra başka bir yerde sanki yeniden sıfırdan başlamış gibi olacak. Ayrıca yeni mezun bir insanın idealist yaklaşması ve günden güne köreldiğini hissetmesi çok moral bozucu bir şeydir. Azarlar gibi cevaplamanın anlamı olduğunu sanmıyorum. Başkalarının haline bakıp şükretmek tabiki de güzel bir şeydir ama şükrediceksin diye kendi hayatının iplerini salıvermesine gerek yok. Daha iyiye daha güzele ulaşmak, daha faydalı nasıl olurumu düşünmek ne zamandan beri bencillik oldu? Bizden beklediği sadece bir tavsiye.

sert tepkiler vermenize gerek yok ben sadece fikrimi söyledim.avukatlığa lüzum yok.azarlayan şu anda sizsiniz farkındaysanız.ben sadece iyi yönlerini farketmesi için birşeyler yazdım.çünkü eşi de bu işten çıkmasını istemiyormuş.kelimelerinizi seçerek kullanın lütfen ben kimseye saygısızlık etmedim.şanslı olduğu noktaları görmesini sağladım bardağın dolu tarafından bakması için.anlaşıldığımı düşünüyorum.herkes kendi fikrini saygı çerçevesinde söylemekte özgürdür.

sert tepkiler vermenize gerek yok ben sadece fikrimi söyledim.avukatlığa lüzum yok.azarlayan şu anda sizsiniz farkındaysanız.ben sadece iyi yönlerini farketmesi için birşeyler yazdım.çünkü eşi de bu işten çıkmasını istemiyormuş.kelimelerinizi seçerek kullanın lütfen ben kimseye saygısızlık etmedim.şanslı olduğu noktaları görmesini sağladım bardağın dolu tarafından bakması için.anlaşıldığımı düşünüyorum.herkes kendi fikrini saygı çerçevesinde söylemekte özgürdür.

Çok rica ediyorum saygı çerçevesini aştığım kısmı işaretleyip bana döner misiniz? Ya da size saygısız dediğim kısmı? Ne okuyoruz, ne yazıyoruz bilerek yaparsak çok güzel olur.

Son düzenleme:
müdürüm de öyle söyledi git burda durma canının istediği kursa git master falan yap haftada 3 gün izin sana 2 gün uğra yeter dedi

Allahım sana geliyorum :52::52: pitirtay nolur Allah rızası için işlerimizi değiştirelim mi inan ki çok şanslısın ben şuan yaklaşık 5 senedir çalışıyorum ve 1.500 tl maaş sana hak veriyorum herkes kendi sıkıntısını bilir muhakkak ama bence biçok insanın arayıp da bulamadığına sahipsin.

Ne kadar acı yaa. Ben 7. senemdeyim ve maaşım yeni o kadar oldu ve işte canım çıkıyor, ayrıca sigortam da asgari ücret üzerinden yatıyor. Lafım konu sahibine değil, lafım sisteme. Tek diyebileceğim yazıklar olsun.

Çok rica ediyorum saygı çerçevesini aştığım kısmı işaretleyip bana döner misiniz? Ya da size saygısız dediğim kısmı? Ne okuyoruz, ne yazıyoruz bilerek yaparsak çok güzel olur.

saygı çerçevesini aştınız demedim.herkes saygı çerçevesinde fikrini söylemekte özgürdür dedim.ayrıca yazdıklarımda ben saygısızlık yapmadım dedim siz bana söylediniz demedim dikkatli okuyun yazdıklarımı oldu mu? yanlış okuyupta yazan sizsiniz.ben genel açıklama yaptım.

saygı çerçevesini aştınız demedim.herkes saygı çerçevesinde fikrini söylemekte özgürdür dedim.ayrıca yazdıklarımda ben saygısızlık yapmadım dedim siz bana söylediniz demedim dikkatli okuyun yazdıklarımı oldu mu? yanlış okuyupta yazan sizsiniz.ben genel açıklama yaptım.

Beni alıntılayıp bu tarz çıkışlar yapınca ben üzerime alındım. Genel diyorsanız genel olsun.

ne garip bir memleket burası ya... kimisi 7 yıl çalışır köle gibi ancak alır iki bini kimisi adamını bulur ilk aydan alır 2 bini yine memnun olmaz. İnsanoğlu garip işte...
Buraya pek şikayet etmek maksadıyla yazdığınızı düşünmüyorum gerçekten köreldiğini hisseden bir insan gider bir dil öğrenir, olmadı kursa gider ne bileyim hiç mi aklında bişey gelmez oturur kpss hazırlanır iyi bir kuruma atanır
Ama doğru ya torpil varken kim çalışsın
Sisteme mi sitem etsek neye etsek bilemedim

Benim en çok merak ettiğim şey, torpille bir yerlere girenlerin içi rahat oluyor mu?:26:
Ne bileyim bu zamana kadar hiç torpille işimi halletmediğim için..
Bir de taciz meselesine takıldım.. Özelde de devlette de çalışan birçok arkadaşım var ama kimse tacize uğramadı bu zamana kadar..
Son olarak konu açmadaki amacınız eğer tavsiye almaksa, bence idealist bir insan olarak zaten kendinizi geliştirecek uğraşlar bulabilirsiniz diye düşünüyorum.. Yoksa çok rahatım, yapacak iş yok,...vs deyip de hala yan gelip yatıyorsanız durumunuz gerçekten de şımarıklık olur insanlar öyle algılar..

bende devlet memuruyum başlayalı 4 gün oldu bırakın boş oturmayı çay içmeye vakit yok

siz yenisiniz çalışın işi öğrenin diye :)) birime göre değişir ben aynı arkadaşın anlattığı gibiyim fazlası var eksığı yok ama memnunum nazar değmesin :)

ek iş yap o zaman seni geliştirecek.ya da kpssye hazırlan sınavlara hazırlan bu kadar rahat bır işte kendini daha rahat geliştirrsin çalışmaya da kendıne ayırmaya da vaktın olur.geçiş olarak kullanmış olursun.tercümanlık yapabilirsin aynı zamanda.

Özelde çalışırken aynı senin gibiydim. Sıkıldım kpss ye girdim. Şimdi devlet memuruyum 3 senedir. Canım çıkıyor resmen, 1 sn boş vaktim yok desem yeridir. Ama çok çok daha bilgiliyim artık ve işe yaradığını hissetmek güzel

Back
X