- Konu Sahibi bebekokusu
Kızlar mrb ben Ankara da en iyi üniversitelerin birinden mezunum yabancı dilden mezun olduktan sonra memlekete gittim 1 sene is aradım fakat bulamayınca ankarada bulduğum bi is için geldim 2,5 senedir çalışıyorum ama zorla o kadar kötü günler gecirdimki bu is yerinde hala da devam ediyor ama taşınıp masraf yapıp borca girdiğim için memlekete dönemiyorum deliler gibi is arıyorum ama yok yok maasimda kötü sadece ev ve faturalara yetiyor o kadar bunaldimki 58 kilo ise girdim şuan 72 kiloyum hayattan nefret ettim 26 yaşında çalışma hayatından soğudum o kadar nefret ettim ki artık başka yerde bile çalışmak istemiyorum yaşadıklarımı burda paylaşmak istemiyorum tanıdık çıkar diye fazla detay veremiyorum sabahları kalkmak istemiyorum sürekli hastayım aç olmasam bile yemek yiyorum ne yapacm bilmiyorum bana emir veren insanlar dandik bölümlerden açık ogretimden falan mezun tipler ve neredeyse yaşıtlarım onlar deli gibi kazanırken benim iki kuruşa çalışmam zoruma gidiyor is bulmak çok zor biliyorum ama fiziksel+psikolojik çok yıprandım bu şekilde çalışmaya devam etmek doğru mu işten de ayrılamıyorum tazminat almam için ne yapmam lazım ilerde çıkmak istersem ya da şuan sizce ne yapmalıyım bana yol gösterebilir misiniz cikmazdayim