İşimden nefret ediyorum. Sıkıntıdan patlıyorum. Çözümde bulamıyorum. Oooof offf :((((

aa sizin de bir değişikmiş. 3 kişi olunca az iş düşüyor diyorsun ya.. genelde özelde çok iş az adam mantığı vardır..

ben sizin yerinizde olsam yatıp kalkıp dua ederim çünkü o kadar kötü sartlarda calışan bayanlar var ki...

bence iş yerinde baska bir mesgale bul...internetten satış yapabilcegın seyleri arastır, blog kur, girmek istediğin sınav varsa ona alış...

Kaç yaşındasınız?
Birde insan yerinde saydıkça kendine güveninide yitiriyor. Yeni bir işe başvurmaya bile cesaret edemiyor. Ya beceremezsem gibi bi hisse bürünüyor. En azından ben öyleyim.

İş arama iznini nedn kullanmıyorsun? Onun dışında izin günlerini kullanabilirsin.

Ne iş olursa olsun 2 yıl boyunca aynı yerde olmak evet sıkıyor hak veriyorum. Ve senin işin gelişime çok kapalı. Önünü göremiyorsun çok haklısın.

Hamileliği düşünme bence. Hamile kalayım izne çıkarım sonra işi bırakır iş ararım dersen çocuk büyüsün bi moduna geçersin eşin de çalışma konusunda destekçi değilmiş madem. Bir daha çalışma hayatına dönüşün zorlaşır. Zaten çocuklu insanı işe almaya yanaşmıyolar.. Uyuz oluyorum. Kadınsan baştan kaybediyosun da..

Ben de seninle aynı durumdayım ama iş görüşmem var diyip çıkıyorum. Ayrılmak istediğimi söyledim. yerime birini bakıyor onlar da sonuçta. Bir de ben şehir dışı işlere de bakıyorum günü birlik ankara izmir antalya yaptım bu aralar. Off çok sıkıntılı bir süreç. Allah kolaylık versin.

Bu arada o becerememe korkusu bende de var. Görüşmelerime de yansıyor sanırım

Son düzenleme:

Siz direkt işten ayrılacağınızı söylemişsiniz.

Ben ona cesaret edemiyorum işte. İşten çıkmadan iş bak bulunca ayrıl diyor ya kimileri. Oyüzden demiştim öyle. Siz ne güzel cesaret etmişsiniz

Bende seni anlıyorum ama çalışmak istememe yönünde, bende tek başıma yetişememekten şikayetçiyim.
Herşeyin kusursuz ve mükemmel işlemesini isteyen bi babam ve kuzenim var çünkü başımda.
Onu da yapsan ne olur ki? Bunu da yapsan ne olur ki?
Temizlikten bir işletme de muhasebe anlamında aklınıza ne gelirse benim kontölümde, ayak işlerini saymıyorum bile. benden başka çalışanda yok zaten muhasebe alanında.
Ama ne yaptıysam olmadı hep bir tatminsizlik, şikayet etme ne yaptıysam memnun edemedim kimseyi.
Hemde her iş en ilkel yolla yapılırken, zorla muhasebe programı aldırdım, bakkal defteri tutuyorduk öncesinde.
O kadar evraği deftere yazıyordum saatlerce, arayan karışan da bi ton iş.
Bu kadar işi bu şekilde tek bir kişinin mükemmelce, kusursuz taşıyamayacağını göremiyorlar, anlamıyorlar bi türlü.
Bende sabah oluyor kalkıp geliyorum akşam oluyor eve gidiyorum bi hedef, bi hayal yok anı yaşıyorum sadece.

Kaç yaşındasınız?
Birde insan yerinde saydıkça kendine güveninide yitiriyor. Yeni bir işe başvurmaya bile cesaret edemiyor. Ya beceremezsem gibi bi hisse bürünüyor. En azından ben öyleyim.

Aynen öyleyim hatta hiç birşey bilmiyormuşum gidince yapamayacakmışım gibi geliyor hep.
bu arada ben bi kere çıkış yaptım. 2 yıl oldu Ören bayana gittim berbat biyer bizimkilerde benden sonraki kızdan memnun kalmadılar hep iletişimdeydik iyi ayrılmıştım 2 aya geri çağırdılar zam da yaptırdım ama olmuyor şimdi 2 yıl geçti hala istemiyorum hatta zamda istemiyorum bu sefer Bu arada yaş 24

aa sizin de bir değişikmiş. 3 kişi olunca az iş düşüyor diyorsun ya.. genelde özelde çok iş az adam mantığı vardır..

3.kişi 3 aydır burada yeni olduğu için her işe atlama modunda müdürümde ona veriyor çoğu işi ben zaten işten soğumuştum hepten soğudum yani bu sefer :44: ayriyetten yönetici asistanlığımda var. bizde az eleman olayı değil de 1 kişiye birkaç meslek düşüyor

Son düzenleme:

Bana batmıyor, yazın 2 ay bacak bacak üstüne oturuyorum bazen bir hafta üzerimden pijamamı çıkarmıyorum, tekrar okul başlayınca ağlayasım geliyor.

ahh keşke benim de sıklacak zamanım olsa sabah bir giriyorum işe akşam ne ara oldu anlamıyorum işler bitmiyor. yeri geliyor yemek yemeyi unutuyorum eve gelince koltuğa kendimi zor atıyorum . telefonlarım susmuyor ( kulağımdan ameliyat bile oldum ) , evrak işim bitmiyor. off offf

Cok ozendim size :)) ben santiyede gece yarilarina kadar bu sogukta haftasonu izni bile olmadan calisiyorum camurlarla konusmaya basladim artik :)) bence isinizin kiymetini bilin yada isten cikicaksaniz bana haber verinn :))

sevmediğin iş yapılmıyor arkadaşım,
gerçekten sevmeden insana işkence gibi geliyor.

ben öğretmendim, ama baktım ki daha haftabaşından başlıyorum tatili beklemeye, bu iş böyle olmaz dedim.
iş değiştirdim. şimdi üniversitedeyim, çok memnunum işimden keşke haftasonu gelmese diyorum hatta

sevmediğiniz bir işte iyi bir maaş da olsa, patron da iyi olsa siz mutsuz olursunuz.......

İşlerimiz aynı gibi...
Fakat ben evraklardan başımı kaldıramıyorum.
Ben de bu yüzden isyan ediyorum.
Bu ne yoğunluktur arkadaş!!

Bir süre seninle yer değiştirsek iyi olacak.. ://

Cok ozendim size :)) ben santiyede gece yarilarina kadar bu sogukta haftasonu izni bile olmadan calisiyorum camurlarla konusmaya basladim artik :)) bence isinizin kiymetini bilin yada isten cikicaksaniz bana haber verinn :))

Şuan kazandığınızn belkid yarısının yarısına çalışacaksanız olabilir :)
Bunu söylüyorum çünkü şantiye falan dediğinize göre mühendismisiniz mimarmısınız bilemedim ama öyle tahmin ettim :)

Bende memnun degilim.bazen cok yoğun oluyorum bazen cok bos..kpssye hazirlanmaya basladim bende. Is yerinde ders çalışıyorum. Gerci pekde umudum yok.ama ne ya yapayim baska bir secenek aklima gelmiyor.calisirken is bulmak zor gorusmeye cagiriyorlar izin almak zorunda kalıyorsun ki oda kabul edilecegin kesin degil.allaha şükür diyorum ama hic hak ettigim yerde degilim.uc kurusa çalışıyorum bir suru insanın nazini cekiyorum. Sirf bu nedenle evlenip calismamak istiyorum bazen ...ama hayat sartlari zorr...

Bende bi ara gün gün gezzen arkadaşlarıma özenmiştim. Çok yakın zamanda hemde bikaç ay öncesine kadar.
Bende sabah uyanayım evimin temizliğini yapayım kekler poğaçalar yapayım kocama türlü türlü, gezmelere gideyim diye hayal ediyordum. Hatta bu sebeple işi bırakmayı bile koymuştum kafama.

Şimdide diyorum ki 23 yaşındayım evde oturup ne yapıcam. Bütün gençliğimi hiç bi işe yaramadan boş boş geçirmek çok saçma geliyor.
Bu işyerindede kendime faydası olacak bişey yapmıyorum ama evimin geçimine katkıda bulunuyorum en azından. Ve sigortam ödeniyor. Tabi bunları sevdiğim bi işte çalışarak sağlasam daha memnun olurum ama... İşte :)

''Evlenip çalışmamak'' diyince içimi dökesim geldi arkadaşım kusuruma bakma :)

Aynı durumdayım, işim çok iyi, patronumu seviyorum tek problem yolum.. çok uzak. İşten o kadar sıkıldım ki, patlıyorum, çalışmak istemiyorum. Hamile kalıp öyle çıkmayı planlıyorum. İnşallah Rabbim nasip ederse, bu şekilde olsun, artık dayanacak gücüm kalmadı. Eşimde sabret birazcık daha, tamamen izne çıkacaksın, sabırlı ol diyor her gün. offff patlıyorum. Sizin yaşınız küçük, çocuk için bekleyebilirsiniz ama ben 32 yaşındayım bekleyecek bir ayım bile yok.

Aslinda calismak güzel. Ama kendini gelistirebilecegin yukselicegin bir isin olmali yoksa yani çalış calis hep ayni yerde kal insana zevk vermiyor.sefin onun bunun kahrini cekiyorum .hemde ne icin...uc kurus maasa...valla bu konuda bende doluyum. Is ortamida onemli cidden.ben is ortamimdan daha doğrusu sefimden memnun değilim. O yüzden birakmak istiyorum .hakkımızda hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…