• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işimden nefret ediyorum

ztn bunu anca bu işten çalışan anlar bide diodum ben cagrı merkezınde falan calısmak ıstıorum dıe aman aman ıyıkı gırmemısım burda bıle kjafam catlıo ve cok streslı cidden dogru dedıgın gıbı her ıste bı sorun var ama insanlarla ugrasmak kadar zor bişey yokkkkk

ayy ayy çağrı merkezinde 2gün çalıştım:)) amaaaan uzak benden.. bende önlisans okudum hemde okulumu ikincilikle bitirdim 8ay işsiz kaldım..sonra bu işimi buldum para olarak yemeğime ve yoluma gidio okadar az.. ve 1,5 senedir hala geçiçi çalışıom:)) iş yok canım yaaa olsa hemen kaçıcam hiç dayanılcak gibi değil ama evde napıcam hele nişanlanma arifesinde.. okdar iyi anlıom ki seni..günün yarısından çogunu orda geçirirken mutsuz olmak ..ahh ahhh ...ama bu ülkede yaşamak böyle galiba:(

Son düzenleme:
canım 23 yaşındayım ön büro santraldeyimm ama çok yoğun telefonum hiç susmaz günde 150 kere çalar abartmıyorum bazen kafam patlıyo iş yerinde hiç arkadaşım yok malesef herkes benden yaşça büyük

Ooo:50:Bir yıl kadar yaptım çekilir dert değil bilirim.Başka iş bakmalısın,yoksa asosyal olup çıkıyorsun:14:

insanların çoğu sevdiği işi değil bulduğu işi yapıyor..malesef bu bi gerçek..bende işimi sevmiyorum ama yapıyorum.hemde 5 senedir..:5:

ahh ahh benim halimden anlayan varmış en azından cidden öyle insan asosyal oluo sebebide insanın kafa şişmesinden heralde hergün eve gidiyimde kafamı dinliyim die bakıorum yemege indiğimde bile insanların konuşmaları kafa patlatıo :D iş ilanlarına bakıorum ama nerdeee heryer torpil kaynıoo :) sevmediğin işi yapmak ne kötüymüşş uff puff :/ cidden bu ülkede yaşamak çok zor ayrıca bi arkadaş demiş nişan olayları var diye benimde öyle bi durumum var ee haliyle mecbur çalışıorus para lazımm hüü :(

Ön büro santral:53:
O telefonlar yedi bitirdi beni resmen.Stajlarımdan az çok fikrim var.
Sırf o telefonlar sebebiyle işten,çalışmaktan soğudum.
Ama durum ortada hangimiz sevdiğimiz işi yapıyoruz ki?
Allah yardımcınız olsun.Lisansa tamamlıyormuşsunuz.Tamamlar tamamlamaz hemen bir Kpss yapın derim.
Bizim sorumluluklarımız çok fazla bilhassa evlenince..En azından saatimiz vaktimiz belli olur.

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun.Lisansa tamamlıyormuşsunuz.Tamamlar tamamlamaz hemen bir Kpss yapın derim.
Bizim sorumluluklarımız çok fazla bilhassa evlenince..En azından saatimiz vaktimiz belli olur.
[

doğru cnm malesef kimse sevdiği işi yapamıyo ama telefon olayı gerçekten facia benim telefonum ztn hiç susmaz bide arayan insanlar hep protokolden olunca inan hiç çekilmio bi afra tafra en ufak bişede müdürü onu bunu bağla die fırça yiosun ayy yazarken bile deli oluorumm :/ ben hep banka istedim okulumu bitirir bitirmez banka sınavlarına hazırlanmayı düşünüyorum umarım olur ama elimden geleni yapıcam yanii :):):)

[

doğru cnm malesef kimse sevdiği işi yapamıyo ama telefon olayı gerçekten facia benim telefonum ztn hiç susmaz bide arayan insanlar hep protokolden olunca inan hiç çekilmio bi afra tafra en ufak bişede müdürü onu bunu bağla die fırça yiosun ayy yazarken bile deli oluorumm :/ ben hep banka istedim okulumu bitirir bitirmez banka sınavlarına hazırlanmayı düşünüyorum umarım olur ama elimden geleni yapıcam yanii :):):)

Bir de sesi alamıyorum bir türlü ben.Bir iki kez tekrarlatınca hop fırça.Artık evde telefon çalınınca irkiliyorum.
Banka çok daha stresli imiş.Özellikle mesai saatleri.

Bir de sesi alamıyorum bir türlü ben.Bir iki kez tekrarlatınca hop fırça.Artık evde telefon çalınınca irkiliyorum.
Banka çok daha stresli imiş.Özellikle mesai saatleri.

Allaha şükür ev telefonu yok bizde heheh :D bilmiyorum ama en azından istediğim bi iş die severek yaparım bilmiorum ya beterin beteri var demişler dahda beterine düşmiyim yaa :D

Ah be arkadasim uzme kendini gittigi yere kadar. Ben hayatimda bu isi yapamam diye tip fakultesini besinci sinifta birakani gordum. Ben daha onemliyim psikolojim bozuldu demisti arkadas.

Sen daha onemlisin yipratma kendini mutlu olacagin isi bulana kadar dene. Allah yardimcin olsun

Back
X