İsime karar verememek

İsim

• Eliz hilda

OY: 9 19,6%
  • Alya beren

OY: 14 30,4%
  • Asel reyyan

OY: 8 17,4%
  • Yankı

OY: 7 15,2%
  • Kayra

OY: 12 26,1%

• Ankete Katılan
    46
Yankı Kayra eleyin kıza gitmeyecek isimler. Diğer isimlerde farklı olsun diye koymayın bence. Güzel bulmadım bende tek tek olabilir

Doğrusu reyhan değil mi reyyan hiç görmedim. Tek başına reyhan da çok güzel isim

2 ismi olan biri olarak allah rızası için çocuklarınıza 2 isim koymayın diyorum. gerçekten okul, sınav, iş zor oluyor.
kuzenimin kızı eliz, çok bıcır bıcır çok seviyorum, o nedenle elize içim ısındı. yanında hilda pek uyumlu gelmedi.

Hiç biri. Yani illa farklı olsun diye bu kadar zorlamaya gerek yok 90 lı yılların popüler isimleri daha güzel bence ben bu 2000 leri pek sevemiyorum hatta 2015 ten sonrası tabi bu benim fikrim.İsteyen istediğini koyar isim kulağa güzel gelmeli telaffuzu kolay olmalı

İsimler ayrı ayrı olsa guzel bısey olcsk da ıkılide cok uyumsuz geldı belkı zmanla alısır ınsanın kulagı da . Ben sevemedım. Dırek eliz yada ahsen belkı dusunulebılır. Hıc yankı yada kayra dıye kız duymadım.bırı koymus dıye unısex oldugunu mu dusunduler ki.:)) hayırlı evlat olsun saglıklı olsun ınsallah. Isım ısı cok zor. Kocamın fıkırlerını ben begenmedım o da benımkılerı..ikı kecı tok tok nası anlasır da koyarız bılmem. Allah yardımcın olsun.

Bizi ikiz bebek olmaları kurtardı buna rağmen 7. Ayda netlestirdik oğlanı o kızı ben koydum

Canım bu konularda kimsenin hevesini kırmak vs istemem asla ama isimler farklı olsun diye çok uçuk şeyler çıkıyor artık. Bence de hiçbiri. Ayrıca gerçekten son iki isim erkeğe daha çok yakışıyor bencede. Biraz daha düşünüp yeni önerilerle gelirsen yine fikrimizi söyleyebiliriz istersen. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sağlıcakla gelsin kızınız inşallah.

Son isimler ilerde ona zorluk çıkarabilir. İkili isimler üzerinde de biraz daha düşünün derim pek uyumlu değiller . Sağlıkla gelsin bebiş

Ben de sevemedim hiçbirini. Bu tarz yeni nesil ikili isimler beni rahatsız ediyor nedense çok uydurmasyon oluyor

Sağlıkla gelsin inşallah

Bencede hicbiri, ikili isimler cok zorlma duruyor. Belki tek basina beren olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…