- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Bizde kızımıza kayra ömür koyacaktık ama Kayra ismi tanrı demek diye okudum vazgeçtik. Ahsen Ada koydumCinsiyet kız son iki isim unisex isimler
Bizi ikiz bebek olmaları kurtardı buna rağmen 7. Ayda netlestirdik oğlanı o kızı ben koydumİsimler ayrı ayrı olsa guzel bısey olcsk da ıkılide cok uyumsuz geldı belkı zmanla alısır ınsanın kulagı da . Ben sevemedım. Dırek eliz yada ahsen belkı dusunulebılır. Hıc yankı yada kayra dıye kız duymadım.bırı koymus dıye unısex oldugunu mu dusunduler ki.:)) hayırlı evlat olsun saglıklı olsun ınsallah. Isım ısı cok zor. Kocamın fıkırlerını ben begenmedım o da benımkılerı..ikı kecı tok tok nası anlasır da koyarız bılmem. Allah yardımcın olsun.
Dizide vardı ReyyanDoğrusu reyhan değil mi reyyan hiç görmedim. Tek başına reyhan da çok güzel isim
ay ne tatlı yerimmmmmmBizi ikiz bebek olmaları kurtardı buna rağmen 7. Ayda netlestirdik oğlanı o kızı ben koydum
hicbiri. tek isim olursa Beren.. saglikla dogsun yavrunuz...Kızlar isim konusunda yardımcı olurmusunuz bu isimler arasında kaldık
Hepsi çok kötüKızlar isim konusunda yardımcı olurmusunuz bu isimler arasında kaldık
Cemre kemer de kızının adını karla koydu bugün.Kızlar isim konusunda yardımcı olurmusunuz bu isimler arasında kaldık
ASYA MİHRA nasıl sizce kızım olsa bu ismi koymak istiyordum ama oğluşum olacak :)Kızlar isim konusunda yardımcı olurmusunuz bu isimler arasında kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?