İşimle ilgili karar vermem lazım :(

kumralimkumral

papatya
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
580
24
643
Merhaba herkese,
Ben 3,5 yıldır aynı işyerimde çalışıyorum ve 2 yıldırda mali müşavirlik stajı yapıyorum.Fakat şirketin maddi sıkıntısından ötürü mali müşavir aralıkta sözleşmesini fesh edince 4 aydır stajım dondu malesef ve benım stajıma ara verme durumum 4-6 ay arası.Yani 2 ay daha devam etmezsem stajım yanacak malesef :( Birde çalıştığım yerde malesef yaptığım işe nispeten maaşım az ve düzensız alıyorum.Ocak maaşımı bugüün aldım ve oda zorla.Evlilik arefesindeyim bu şekilde çok zor oluyor.Kısacası ya iş değiştirip 4 aylık stajımın gitmesine göz yumacağım yada burda kalıp stajımı tamamlayacağım.Birde burası bir tanıdığımızın şirketi olduğundan çıkarken biraz sıkıntılarım olcak tabi.Lütfen okuyup fikirlerinizi paylaşır mısınız ? Çok teşekkürler:50:

2 yıl az bir süre değil. . Stajının yanmasına göz yumma derim ben. . :20:
Zaten nisan ayında ocak maaşını almakta mantıklı ve içaçıcı değil. . Kendine yeni bir iş bulma vaktin gelmişte geçiyor

2 yıl az bir süre değil. . Stajının yanmasına göz yumma derim ben. . :20:
Zaten nisan ayında ocak maaşını almakta mantıklı ve içaçıcı değil. . Kendine yeni bir iş bulma vaktin gelmişte geçiyor

haklısın canım ama tabi 4 ayımda kuş olup gidecek gibi bıde korkuyorum yeni bir işe girmekten ilk iş yerım burası ve 3,5 yıldır calışıyordum

Nerede ikamet ediyorsun? İstanbulda mısın ?
başka işe girince neden stajın yanıyor anlamadım.

Nerede ikamet ediyorsun? İstanbulda mısın ?
başka işe girince neden stajın yanıyor anlamadım.

yok canım ankaradayım.Çünkü burda 4 aydır stajım devam etmıyor bugün dedıklerıne göre bırıne sözleşme yaptıracaklar gerıye dönük makbuz alacağımdan 4 ayı telafı edıyorum.Diğer bir yandan da kendimi buraya bağlayıp bu düzensız şekılde devam etmekte istemıyorum.Çok kararsız kaldım evlenecek olmasam kapardım gözümü düzensiz maaş alıyorum ama dişimi sıkayım derdim.Malesef paraya da ihtiyacım var
:43:

Sıkıntını patronlarına dile getirdin mi! Aynı durumda bir firmamız vardı ve o firmamızda smmm stajını yapan biri . .
O çocukta çok uğraştı bugün sözleşme yenilenicek yarın yenilecek diye aradan 1,5 yıl geçti firmayla sözleşmemizi yenilemedik ödemeyi yapmıyorlar diye. .
Ve o çocuk hemen gidip başka bir yere girdi. .
Tabi sen daha iyi bilirsin ama 2 yıl az bir süre olmadığı için gözlerimi kapatamam neyse deyip geçemem. . bir yere girip 1 yıl daha çalışır alırsın belgeni eline. .
Sonra çok daha iyi iş imkanları gelir önüne . .

Sıkıntını patronlarına dile getirdin mi! Aynı durumda bir firmamız vardı ve o firmamızda smmm stajını yapan biri . .
O çocukta çok uğraştı bugün sözleşme yenilenicek yarın yenilecek diye aradan 1,5 yıl geçti firmayla sözleşmemizi yenilemedik ödemeyi yapmıyorlar diye. .
Ve o çocuk hemen gidip başka bir yere girdi. .
Tabi sen daha iyi bilirsin ama 2 yıl az bir süre olmadığı için gözlerimi kapatamam neyse deyip geçemem. . bir yere girip 1 yıl daha çalışır alırsın belgeni eline. .
Sonra çok daha iyi iş imkanları gelir önüne . .

galıba en mantıklısı 4 ayı sılıp yenı şartları güzel bir iş bulmak.Tanıdık olduğundan buda bahanem olur aslında , hakkımda hayırlısı :( patronda dıyor bugün ayarlayalım sözleşme ımzalatalım 4 aydır dediğim halde.Ama işte dıyorum ya maaş alamadığımdan kendımı buraya da bağlamak ıstemıyorum

abimde aynı süreci evliliğinin ilk 2,3 yılında geçirdi maşşı azdı ve babamların desteğiyle geçindi fakat şuan parayla oynuyo:)maşallah diyeyim.sabır sabır de ve yoluna devam et
bende sınav sonrası devam etmedim ve evlendim çoluk çocuk derken bakıyorumda nasılda büyük bir hata yapmışım şimdiki aklım olsa sabır edip devam ederdim ve çocuklarımı daha iyi şartlarda yetiştirirdim.

Son düzenleme:
Back
X