- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
- Konu Sahibi kumralimkumral
Merhaba herkese,
Ben 3,5 yıldır aynı işyerimde çalışıyorum ve 2 yıldırda mali müşavirlik stajı yapıyorum.Fakat şirketin maddi sıkıntısından ötürü mali müşavir aralıkta sözleşmesini fesh edince 4 aydır stajım dondu malesef ve benım stajıma ara verme durumum 4-6 ay arası.Yani 2 ay daha devam etmezsem stajım yanacak malesef
Birde çalıştığım yerde malesef yaptığım işe nispeten maaşım az ve düzensız alıyorum.Ocak maaşımı bugüün aldım ve oda zorla.Evlilik arefesindeyim bu şekilde çok zor oluyor.Kısacası ya iş değiştirip 4 aylık stajımın gitmesine göz yumacağım yada burda kalıp stajımı tamamlayacağım.Birde burası bir tanıdığımızın şirketi olduğundan çıkarken biraz sıkıntılarım olcak tabi.Lütfen okuyup fikirlerinizi paylaşır mısınız ? Çok teşekkürler
Ben 3,5 yıldır aynı işyerimde çalışıyorum ve 2 yıldırda mali müşavirlik stajı yapıyorum.Fakat şirketin maddi sıkıntısından ötürü mali müşavir aralıkta sözleşmesini fesh edince 4 aydır stajım dondu malesef ve benım stajıma ara verme durumum 4-6 ay arası.Yani 2 ay daha devam etmezsem stajım yanacak malesef