İşin icinden cikamadim ?

Evet doğum tarihi 11 haziran gözüküyor siz 19 haftalık hamilesiniz şu an 4 aylık 5e yeni girmişsiniz ama sanırım . Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 😊🐣🌸
Aynen sınav da 2 gün sonra 13 ünde 🙂
Ben üniversitede çalışırken bir öğrencimiz son sınavını 9 aylık hamile vermişti. 3 gün sonra doğdu :) sınavı verme imkanınız varsa verin. Doğum daha önce olsa duruma göre karar verin.
Benim doğum önce gözüküyor aksi bisey olmazsa.Doğum 11 12 Haziran.Sınavda 13 Haziran o yüzden kararsız kaldim

Kizlar merhaba işin içinden çıkamadığım bir durumum var.Ben 5 aylık hamileyim doğumum ise bir sorun olmazsa haziranın başında olacak.Ama malesef sorunlu geçen bir hamilelik yaşıyorum.Sizlere danışmak istediğim konu ise şu.2 .üniversite kapsaminda açıköğretim de Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyorum.İkinci donem final sınavlarım da haziranin başına denk geliyor.Haziranın onu filan.Doğumum da o zamana denk.gelecek.Finale giremezsem otomatikmen kalıyorum ve harç param da yaniyor. Vizeden 100 alsam bile kalıyorum.Sizce riske girmeyip bu dönem kayıt yeniletmesem mi?33 yaşındayim artık bir an önce de bitirmek istiyorum kayıt yeniletmeyince okul uzqyacak ama sanki yapacak birsey de yok gibi görünüyor.Sınav tarihine doğum yapmis olsam bile ya birkaç günlük olur ya da 1 haftalık filan.Tabi Allah ne zaman nasıl nasip edecek bilemiyorum ama sizlerin de fikirlerini almak istedim.
Bütünlemeler var ona girip kurtarabilirsiniz.

Kaç dersiniz var yaz okulunda verebilirsiniz 5 tane ise.. Riske atmayın yenilemeyin bahar dönemini..

Kizlar merhaba işin içinden çıkamadığım bir durumum var.Ben 5 aylık hamileyim doğumum ise bir sorun olmazsa haziranın başında olacak.Ama malesef sorunlu geçen bir hamilelik yaşıyorum.Sizlere danışmak istediğim konu ise şu.2 .üniversite kapsaminda açıköğretim de Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde okuyorum.İkinci donem final sınavlarım da haziranin başına denk geliyor.Haziranın onu filan.Doğumum da o zamana denk.gelecek.Finale giremezsem otomatikmen kalıyorum ve harç param da yaniyor. Vizeden 100 alsam bile kalıyorum.Sizce riske girmeyip bu dönem kayıt yeniletmesem mi?33 yaşındayim artık bir an önce de bitirmek istiyorum kayıt yeniletmeyince okul uzqyacak ama sanki yapacak birsey de yok gibi görünüyor.Sınav tarihine doğum yapmis olsam bile ya birkaç günlük olur ya da 1 haftalık filan.Tabi Allah ne zaman nasıl nasip edecek bilemiyorum ama sizlerin de fikirlerini almak istedim.
Bi dönem bekleyin bence. Zaten çıkmış sorular için daha avantajlı olursunuz:))

Hiç dert etmeyin aynisini bende yaşadım denk gelecek korkusunu doğum yaptım sınavlar iptal oldu ve doğumdan 20 gün sonra sınava girdim bir sekilde haloluyor

Back
X