- 19 Haziran 2009
- 1.077
- 25
- 158
Herkese Merhaba
Ben eşimden biraz soğumak istiyorum.Daha doğrusu onunla bir problem yaşadığımız zaman ona karşı acımasız davranmak istiyorum.Eğer bunu başarabilirsem sorunlar hallolacakmış gibi geliyor.Mesela ara sıra da olsa devam eden küsme huyu peydah olduğunda ve de o barışmak istediğinde ona karşı gaddar olmak istiyorum.Ya da beni çocuğu gibi yönetmeye kalktığında buna bin pişman etmek istiyorum.Ama ya yöntemini bilmiyorum ya da cesaretim yok.Her şey aynı olmasın istiyorum.Şöyle ki;bir sorun yaşayıp küstüğümüzde birkaç gün ikimiz de tavır yapıyoruz,sonra da kendisinin gelip yalakalanmasıyla barışıyoruz.Halbuki ne sorun kaynağından hallediliyor ne de ben eşime aynı şeyleri tekrarlamayacağı konusunda güveniyorum.Artık bu tekdüzelikten sıkıldım.İstiyorum ki bir daha beni yönetmeye ya da çocuk gibi azarlamaya cesaret edemesin.Önerileriniz varsa çok sevinirim
Önemli olan iliskiyi iyi yönde yonetmekse bu konuda ne gerekiyorsa onu yapin bence. Bazi sorunlar evlilikte cozumlenemez sanırım bunu görecek kadar evli kalmissiniz. Esiniz adım atıyorsa yollari kapatmayin sizde adim atin. Sizin deyiminizle soguk gaddar olmak işi sadece daha kötü hale sokar.
Elbette kabul edemeyeceginiz seyleri kabul edin demiyoruz bununla. Bu konuda sınırlarınizi korumak da sizin sorumlulugunuzdadir. Bir bakin davranislariniza esiniz istemedigi şeyler yaptığında siz ne yapıyorsunuz buna yol acan. Nasıl izin veriyorsunuz. Köklü değişimler caba zaman gayret ister. Herseye rağmen onceliginiz asla esinize diz cokturmek olmasin. Her zaman sevgi ve sefkatlr yaninda olup sorunlari da bu bağlamda aşmaya çalışın