Sozlerden cok davranışları konusturmak bazen daha anlamlı sanırım. Esiniz uygunsuz birsey yaptığında bazen yapacaginiz en iyi sey tepkisiz kalıp kendi hatasini gormesini saglamak. Suclamak elestirmek soylemek de bir yere kadar. Aslında bir erkeği bu şekilde değiştirmek de pek mümkün değil. En iyi yol kendi hayatiniza odaklanmaniz, esinizin yaptiklari yada iliski üzerinde fazla kafa yormamak bazen.
Şunu asla unutmayin hakli yada haksiz olmanin hic bir onemi yok. Bazen arkadaslarimla konusurum anlatırlar iste evlilikte sorunlarini. E ben hakli degil miyim diye sorarlar. Canım benim hakli olsan seni sonuna kadar hakli bulsam ne olacak? Ne değişecek? Ha bu seni mutlu edecekse evet sen tamamen haklisin esin haksiz suçlu . Peki bu bakışın bir faydasi oldu mu bize? Hic bir faydasi olmaz.
Iliskinizde bazi seylerde kararsiz kaldığınızda kendinize şunu sorun" bu düşüncem duygu yada davranışm iliskimi devam ettirme onceligime uygun mu? Yaptiklarim bizi yakinlastiriyor mu uzaklastiriyor mu?" Bu sorulara verdiginiz cevap sizi egonuz ve duygularinizla degil mantiginizla dolayisiyla en iyi olana yonlendirecegi icin uzun vadede mutlu olacaksiniz.
Misilleme yapmak surat asmak laf sokmak hakli cikmaj icin ölümüne savasmak sizi mutlu etmez. Istediginiz daha yakin samimi huzurlu bir birliktelikse böyle ulasamazsiniz buna. Yanlış yollarla doğruya varilmaz. Esinizjn hatalarina hatayla karsilik verirseniz alacağınız tek yanit iliskinin kopmasidir. Bu yüzden dikkat edin. Ne istediginize ve gercekte neyi talep ettiğinize. Mutluluk istiyorsaniz bunun icin yollar araştırin. Esinizi ezmeyi ona güç gosterisi yapmayi değil.
Suana Kadar kk da gördügüm en Yapici en uzlastirici en olumlu yorum olmus sizi dusunceleriniz ve yazim tarzinizdan dolayi tebrik ediyor ve alkisliyorum