• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işin içinden çıkamadım

neler konuştum neler bir bilseniz.gözyaşları içinde anlattım.yalvardım .dedim inan kaldırıp tokat atsan bu kadar yanmaz canım .o olmadı ben ondan daha çok küstüm olmadı.ondan önce barıştım olmadı.boşanmaya kalktım olmadı. 2 gün çok iyimser yaklaşım.1 aylık rekorumuz var.ayrıca barışmaya gelince konuşmuyor ki.el şakalarıyla giriyor olaya .birşey söylemeye kalksam tamam kes dırdırı deyip bitiriyor olayı.bu dır dır etme lafını işine gelmeyen her olay için kullanır ama şaka ayağına

Yazilanlarin tumunu okuyamadim ama sanirim siz guclu birisiniz ve esiniz bundan rahatsiz, dogru mu anlamisim?
Evet bu sadece huy meselesi degil, altinda daha baska seyler var muhtemelen. Bazi erkekler vardir ki beklentileri daha dusuk, kendini her anlamda cok zorlamayacak esler isterken bazilari da esinin daha guclu, ozguvenli, basarili kendini zorlayacak (olumlu manada) biri olmasini ister. Herhalde burada bir uyusmazlik var gibime geldi.

Yazilanlarin tumunu okuyamadim ama sanirim siz guclu birisiniz ve esiniz bundan rahatsiz, dogru mu anlamisim?
Evet bu sadece huy meselesi degil, altinda daha baska seyler var muhtemelen. Bazi erkekler vardir ki beklentileri daha dusuk, kendini her anlamda cok zorlamayacak esler isterken bazilari da esinin daha guclu, ozguvenli, basarili kendini zorlayacak (olumlu manada) biri olmasini ister. Herhalde burada bir uyusmazlik var gibime geldi.

Evet.Birbirini gerçekten çok seven ama bir çok konuda uyumsuz bir çiftiz.Aslında bizim olayımız biraz da güçler çatışmasından ibaret.Sanırım böyle geldi böyle gidecek.Çünkü ne benim ne de onun pes deme gibi bir niyeti yok.Ben ona eskisinden daha farklı davranmak için biraz cesaret yöntemi arıyordum ama bu sadece benim iç dünyam ve duygularımla ilgili birşey sanırım .En azından bir süreliğine daha cesaretim olmayacak belli.Önceki gün ben dışarıya çıkıyorum dedi ,kaale alıp cevap vermedim .Ama içim içimi yedi.Hem de çok kızgın ve de güya kararlı olmama rağmen.Sanırım umutsuz vakayız ,düşe kalka bir 20yıl daha gideceğiz gibi görünüyor.Ne diyeyim Allah yardımcımız olsun.Bu günümüzü aratmasın .

Back