İşin içinden cikamadim

Beddua etmiyorum ama beni unutturacak bişey ver Allahim diye dua ediyorum.Kaynim.eltimi aldatiyormus kv ve kp diyorki eee kardesiyle.arası yok o da bunalıma girdi bunları yapıyor .Yuhh dedim yani bu olaydan bile bana pay cikariyorlar.Güldüm artık ya ne deyim yani.

Yok zaten artık başka türlü olmuyor ki en son eltimede kv de ben haddimi biliyorum ve ona göre davranıyorum sizde ona göre hareket edin dedim .Yemin ederim yok ya ikiyüzlükte.değil bunların ki gurursuzluk.okadar birbirlerine demedik.şey birakmiyorlar hakarete kadar sonunda da ay canım benim hersey dilimde içimde bişey yok oluyorlar.Sonra ben kötülük ler kralicesi
Ya boşver kötü olursan ol.

Kimseye bişey diyip yüz göz olmak zorunda değilsin.
İnsanlara hatalarını söylersen tam olarak böyle olur daha beter olur herşey.
Senin tek görevin eşinin başını yemek eşini kışkırtmak ve eşinin ailesinin hatalarını bulup eşine kendini acındırmak.Sadece eşin yanında olursa bu pisliklere tahammül etmek zorunda kalmazsın.

Sen hele bi eşini kıvama getir, ama bak altın cümle kavgayla değil işve cilve nazla, dudağını büküp ağlayarak.Sonra sallarsın gerisini.

Kimseye bişey diyip yüz göz olmak zorunda değilsin.
İnsanlara hatalarını söylersen tam olarak böyle olur daha beter olur herşey.
Senin tek görevin eşinin başını yemek eşini kışkırtmak ve eşinin ailesinin hatalarını bulup eşine kendini acındırmak.Sadece eşin yanında olursa bu pisliklere tahammül etmek zorunda kalmazsın.

Sen hele bi eşini kıvama getir, ama bak altın cümle kavgayla değil işve cilve nazla, dudağını büküp ağlayarak.Sonra sallarsın gerisini.
Şimdi eşime de kızıyorum bazen ama gerçekten ya çok saf yada çok vicdanlı biri en son napiyim anam babam milletten utanıyorum dedi.Çünkü gerçekten öbürleri alışmış sürekli hir gür herkeste biliyor ne olduklarını eşim de.Ama işte diyorum ya çıkamıyorum işin içinden nasıl insanlar nasıl utanmiyorlar,hele o kv ağzı bozuk olan eltime kızım kendine çeki düzen ver Diyeceğin e hala onun huyu da öyle demesi yokmu delirtiyor beni.Ama herkes gülüyor arkalarından bu ne basitlik.diye.Allah görüyor nasıl olsa veriyor veriyorda hala anlamıyor lar

Sen boşver onlar ne halleri varsa görsünler
Sen eşinin gönlünü kazan sana hak vermesini ve neden görüşmek istemediğini anlamasını sağla.
Sana hak vermesi seni uzak tutmasını gerektirir bırak onlar naparlarsa yapsınlar
Sen de git ayda yılda bir görüş asgari neyse o ilişkiyi de kesme aralarına da girme

Sen boşver onlar ne halleri varsa görsünler
Sen eşinin gönlünü kazan sana hak vermesini ve neden görüşmek istemediğini anlamasını sağla.
Sana hak vermesi seni uzak tutmasını gerektirir bırak onlar naparlarsa yapsınlar
Sen de git ayda yılda bir görüş asgari neyse o ilişkiyi de kesme aralarına da girme
İşte eşimle cözemedigimiz konu bu bana diyor haklısın yerden göğe kadar ama yüzlerine gelince hiç bişey yokmuş gibi davran7yor.Diyorum ki bak bir gün ya bir gün oturalım de ki ne mesele ne yani.Ama yok mesala görüşme konusuna gelince bir ara hiç seslenmiyordu.Gitmiyordum hicbirine.Sonra sonra işte kendi gittikçe bir haller tavırlar dedim biz konuştuk bunu Noluyor.yani.Sonrada yok bişey dediğim ama var yani insan anlamazni.Ama yok bundan sonra gerçekten Eşimde gidiyormu geliyormu suratı yapıyor umrumda değil yani ne halleri varsa görsünler.Eşime de dedim yeter artık bundan sonra tek bişey daha olsun ipleri kopartirim diye.

Back
X