• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşin içinden çıkamayacagim :(

Siz anne olmak istiyorsunuz da borca batmis stresli ve bebek istemeyen bir adam var. Yasiniz 40 civari degilse biraz erteleyin.

Siz sanirim calismiyorsunuz. Calissaniz adama bu kadar sarmazsiniz. Borc da hafifler.
Bebegin aylik masrafinin 1000 tlden asagi olmadigini da unutmayin. Bunca birc arasinda dogru bir karar mi sizce?

Hep elinizin altinda istediginizi soylesenizde gitmez soyledikleriniz agir gelmez gibi dusunup birazda samar oglanina cevirmissiniz galiba.bende yapiyordum bu sekilde.sonra dusundum bu soylediklerimin zerresini duysam kahrolurum karsimdakide insan kalbini kiriyorum ve kuzum ya gik demiyor dedim.
Konusun 1 2 yil erteleyin bebek konusunu vucudum kendini toparlasin guclensin sende borclari kapatirsin diyin.
Agziniza tekrar bosanmak kelimesi gelirse tutun kendinizi

Elbette biliyorum herkes bana destek olurken o yazik kendi kendine toparlanmak zorunda kaldı. Ancak şöyle bir şey var bu durumdan sonra cok acımasız ve umursamaz bir adam oldu. Onu tanıyamıyorum ne yapacağımı şaşırdım.
Yaşadıklarının etkisinden dolayıdır zor şeyler yaşamışsınız. Konuşurken bu konuya da değinin isterseniz. Üzüldüm adınıza inşallah bir an önce işleri yoluna koyarsınız...

Siz anne olmak istiyorsunuz da borca batmis stresli ve bebek istemeyen bir adam var. Yasiniz 40 civari degilse biraz erteleyin.

Siz sanirim calismiyorsunuz. Calissaniz adama bu kadar sarmazsiniz. Borc da hafifler.
Bebegin aylik masrafinin 1000 tlden asagi olmadigini da unutmayin. Bunca birc arasinda dogru bir karar mi sizce?
Canim çalışmıyorum allaha cok şükür ihtiyacimiz yok bu en başta eşimin karariydi. Borçlar iki sene önce aldığı lüks arabanin borcu malesef :(

Kızlar önerileriniz icin cok teşekkür ederim hepinize cok şükür eşimle arayı düzelttik sizi dinledim. Iyiki buraya yazmışım inşallah bir daha böyle problemler yaşamayız hepinizi cok öpüyorum iyi geceler :*

Bazı arkadaşlara katılmıyorum. Sadece senin kararınla olmaz ki. Arka arkaya denemek zorunda değilsin ki. O da etkilenmiştir psikolojik olarak. Asla istemiyorum diyorsa sen istediğine gore boşanırsın zaten ama biraz zaman istiyorsa onun da hakkı bunu istemek. Anne olmak istiyorsan kimse engel olamaz gibi bir düşünce saçma yani esin de bostan korkuluğu değil

Bazı arkadaşlara katılmıyorum. Sadece senin kararınla olmaz ki. Arka arkaya denemek zorunda değilsin ki. O da etkilenmiştir psikolojik olarak. Asla istemiyorum diyorsa sen istediğine gore boşanırsın zaten ama biraz zaman istiyorsa onun da hakkı bunu istemek. Anne olmak istiyorsan kimse engel olamaz gibi bir düşünce saçma yani esin de bostan korkuluğu değil
evet canım konuştuk anlaştık şimdilik biraz zaman verecegiz birbirimize. daha sonra tekrar deneyeceğiz allahin izniyle..

evet canım konuştuk anlaştık şimdilik biraz zaman verecegiz birbirimize. daha sonra tekrar deneyeceğiz allahin izniyle..

Sevindim :) En mantıklısı buydu. Esinin tekrar konuşmak istemesinden belliydş gerçi. Boşanma laflarını da kullanmamaya çalışın artık. Mutluluklar :KK200:

Blöf yapmış gibi geldi ama içini bilemeyiz .. Yine de bence Ayrılma odaklı değil de çözüm odaklı Olmayı deneyin eğer içinden çıkamıyorsanız yardım alabilirsiniz

Back
X