İşin içinden çıkamıyorum bir türlü.

bunu buraya yazdım çünkü dışardan bizi hiç bilmeyen birileri objektif bakar olaya farklı bakış açıları çıkar diye, kendim belki mantıksız düşünüyorumdur belki fazla hassasımdır diye. ama görüyorum ki okuyan herkes benimle aynı fikirde. yani ben bana düşeni fazlasıyla yapıyorum demek ki ama o bunu göremiyor ya da görmek işine gelmiyor belki de. gerçekten değer veriyor olsa söylediği kadar sevmiş olsa bu kadar incitmezdi ki beni. ben ona hayran oldum çünkü çok çok geniş bi bakış açısı vardı ondan öğrenecek çok şeyim olduğunu düşündürdü bana. ama şimdi bi kere olsun benim tarafımdan bakmıyor olaylara. benim de hatam var haklısın demiyor aksine hiçbir şey olmamış gibi davranıp beni iyice zıvanadan çıkarıyor.

bunu buraya yazdım çünkü dışardan bizi hiç bilmeyen birileri objektif bakar olaya farklı bakış açıları çıkar diye, kendim belki mantıksız düşünüyorumdur belki fazla hassasımdır diye. ama görüyorum ki okuyan herkes benimle aynı fikirde. yani ben bana düşeni fazlasıyla yapıyorum demek ki ama o bunu göremiyor ya da görmek işine gelmiyor belki de. gerçekten değer veriyor olsa söylediği kadar sevmiş olsa bu kadar incitmezdi ki beni. ben ona hayran oldum çünkü çok çok geniş bi bakış açısı vardı ondan öğrenecek çok şeyim olduğunu düşündürdü bana. ama şimdi bi kere olsun benim tarafımdan bakmıyor olaylara. benim de hatam var haklısın demiyor aksine hiçbir şey olmamış gibi davranıp beni iyice zıvanadan çıkarıyor.

ah be canım keşke karşımda olsan şimdi sen şöyle bir sarssam. iki tokat atsam üzerine soğuk su döksem belki kendine gelirdin. bu herifi derhal bırak diyorum ya. bu ne böyle fıstık gibi hatunlar var. elimi tuttu. saldırdı öptü diyor sana. evine gidiyorum diyor.evlendin diyelim senden 6 ay uzak kalacak. arayacak hatunların arasındayım diye ne yapacaksın. şöyle bir laf var gemiciler için.PARASI PUL KARISI DUL GİBİDİR. topla kendini sana yakışır birini bul. eğer bu adamı böyle çekmeye devam edeceksen seninde niyetinden şüphe edeceğim. sadece kaptan diye onu istediğini düşüneceğim. seni ona çekecek bir şey göremiyorum çünkü. başından beri yazdıklarını okudum pozitif bir sonuç yok yok :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ßana kalırsa bu adam tam bir ruh hastası!!! Okuduklarımdan çıkardığım sonuç bu maalesef.. Neden diye soracak olursan, normal bir adam (sürekli) kıskandırmak için bile olsa ''burda çok güzel hatunlar var'' yok ''kızın elini avuçladım'' yok ''kız beni kesiyor'' gibi karşındakinin sevgilisi olduğunu unutarak onu rencide etmez...Ya kendine özgüveni yok yada kendini tatmin etmeye çalışıyor böyle yaparak.. Eski sevgili meselesine gelince bana anlattıklarının hepsi yalan gibi geldi.. Yalan değilsede, eğer gerçekten o kızın evine gittiyse üzgünüm ki aldatıldın canım! Çünkü bu adam hiçte iradeli birine benzemiyor...Emin olabilirsin ki o kız onu baştan çıkarttı! Bence yol yakınken durum böyleyken kendini daha fazla ezdirme ve çıkart onu hayatından...​

kız yurtdısından geliyor,alanyaya ,aynı barda aynı saatte bulunuyorlar dediğinize göre anlatıyor erkek arkadaşınız herşeyi ,ozama sözleşmediler.tesadüfen karşılaşıyorlar,baya hayalperestmiş erkek arkadaşınız..Resmen uydurmuş canım ya inanma böyle şeylere ya,ama bu adamdan sana hayır gelceğini pek sanmam canım...

dün gece konuştuk ben gayet sakin bi dille anlattım yine. sinirliyken pek konuşmamayı tercih ediyorum çünkü ve kavgamsı tartışmalar taraftarı değilim. ayrıca ne kadar da haklı olsam o ya da başkası fark etmez bunu başa kakarak söylemem çünkü haklıyken haksız duruma düşebilirim her an. eşek değilse anlar bi yerden sonra. kıza gitmiş konuşmuş sonra çıkmış arkadaşıyla bara gitmiş sabah dönmüş sonra uyumuş.aklıma gelen şeyler çok üzücüymüş çünkü gidip onunla bununla yatacak kadar düşmemiş. benim onu kırmamaya çalıştığımın farkındaymış. ben beklentilerimi anlattım ona. sonra haklısın özür dilerim çok geriliyorum sana patlıyorum sen beni çok iyi idare ediyorsun. ne o kız ne de bi başkası umrumda değil. uzun zamandır göremedim seni özledim onun da siniri var. ben seni seviyorum hem de çok seviyorum sen bana hayatsın. duruşun bakışın gülüşün zekan gururun her şeyin çok güzel. seninle olduğum için çok mutluyum. bazen düşünemiyorum senin de gergin ve sinirli olabileceğini o kadar şeyin arasında bi de benimle uğraşıyorsun gibi şeyler söyledi. ben de çok fazla uzatmadım. ama bu kez stratejik bi yol izleyeceğim. aslında gerçekten her şeyin farkında. bundan sonra bi kere daha bakıp ona göre devam ya da tamam kararı alacağım. çünkü dediğim gibi ben bana düşen her şeyi yapacağım fazla fazla vicdanım rahat olacak bu yüzden. onun ağzına laf vermek istemiyorum.

dün gece konuştuk ben gayet sakin bi dille anlattım yine. sinirliyken pek konuşmamayı tercih ediyorum çünkü ve kavgamsı tartışmalar taraftarı değilim. ayrıca ne kadar da haklı olsam o ya da başkası fark etmez bunu başa kakarak söylemem çünkü haklıyken haksız duruma düşebilirim her an. eşek değilse anlar bi yerden sonra. kıza gitmiş konuşmuş sonra çıkmış arkadaşıyla bara gitmiş sabah dönmüş sonra uyumuş.aklıma gelen şeyler çok üzücüymüş çünkü gidip onunla bununla yatacak kadar düşmemiş. benim onu kırmamaya çalıştığımın farkındaymış. ben beklentilerimi anlattım ona. sonra haklısın özür dilerim çok geriliyorum sana patlıyorum sen beni çok iyi idare ediyorsun. ne o kız ne de bi başkası umrumda değil. uzun zamandır göremedim seni özledim onun da siniri var. ben seni seviyorum hem de çok seviyorum sen bana hayatsın. duruşun bakışın gülüşün zekan gururun her şeyin çok güzel. seninle olduğum için çok mutluyum. bazen düşünemiyorum senin de gergin ve sinirli olabileceğini o kadar şeyin arasında bi de benimle uğraşıyorsun gibi şeyler söyledi. ben de çok fazla uzatmadım. ama bu kez stratejik bi yol izleyeceğim. aslında gerçekten her şeyin farkında. bundan sonra bi kere daha bakıp ona göre devam ya da tamam kararı alacağım. çünkü dediğim gibi ben bana düşen her şeyi yapacağım fazla fazla vicdanım rahat olacak bu yüzden. onun ağzına laf vermek istemiyorum.

Allah korusun ne kötü ya Allah sabır versin.:5: Peki ne yolu izleyeceksin bakalım???

çok teşekkür ederim herkese desteklerinden dolayı :))
bir önceki mesajımda da dediğim gibi kızarak, başa kakarak ya da ne bileyim sert çıkışarak işi zorlaştırmak istemiyorum. bekleyeceğim sadece en azından söylediklerinin arkasında duracak mı durmayacak mı ona bakacağım. şayet böyle devam ederse ben de yine her zamanki gibi gayet sakin bir üslupla konuşarak bu işe son vereceğim. çünkü ben onun eline koz vermek istemiyorum. kendime hakim olamayıp yanlış bir şey dersem o sadece oraya odaklanır çok iyi biliyorum kendi yaptıklarını görmez. ama ben bu şekilde yaklaştığımda o da görüyor hatasını. biterse de eğer güzel bir şekilde biter kavgalı gürültülü değil.

evet en sonunda bitti. 2 gün iyi güzeldi ama değişmez bu adam artık anladım. 2 gece evvel gayet güzel bi şekilde iyi geceler dileyip uyuduk sonra sabah ses yok öğlen ses yok akşam ses yok aradım mesajlar attım yok yani. dedim ki mesajda biraz varlığını hissettir. her an benimle ol demiyorum ama bu kadarı fazla artık. sonra gece yarısı cevap geldi işte öğlen uyumuş sonra havuza gitmiş sonra yemek sonra dizi izlemiş sonra da bara gitmiş ondan yazamamış. lafa gel yaa. hem beni ara ara değil her an düşünüyormuş rahat olacakmışım. oldu o zaman ben de her an düşünüyorum öyleyse hiç arayıp sormayalım birbirimizi nasıl olsa akıllardayız. kızdım ben de artık bu sefer eskisi gibi yumuşak konuşmadım. artizlik yapma len uyu artık saat kaç olmuş dedi bi de işi şakaya vuracak aklınca. söyledim ben de ben senin neyinim bu kadar zaman hiç mi aklına gelmedim hiç mü düşünmedim kendin 5 dk bekleyemiyorsun ben birkaç saate de alışmıştım ama aradan 1 gün geçti falan dedim.o da laflarına dikkat et seninle çok yüz göz olduk çok rahat konuşmaya başladın iyi niyet gerçekten ter tepiyormuş yaptıklarını başıma kakma bunları zaten yapmak zorundasın yaptığın ekstra bir şey yok dedi. ben de sen kendi konuşmalarına baktın mı hiç ben yapmam gerekeni yaptım da sen acaba ne yaptın dedim. o da dedi ki sana dönene kadar mesaj bile yok uğraşamam. ben de uğraşma zaten bi değişiklik olmayacak senin için zaten uğraşmıyordun dedim. o da görürüz değişikliği böyle devam et sen dedi. ben de sen de hiç bozma kendini dedim. o da ben senin için zaten çok bozdum kendimi selametle dedi. gören de bi şey yaptı zaneder. ben de selametle xxx kaptaaaaan dedim. ohh bee yük kalktı üstümden.

adama bak hem suçlu hem güçlü.Böyleleri için kendini üzmeye değmez canım daha gençsin neleri çıkacak karşına 3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer vermeç

insallah afetmessin, zaten bir ton yalan söylemis... ben olsam ohooooooooo coktan kapi gözükürdü ona, gec bile kaldin...

öyle tabiki içim gerçekten çok rahat. daha ne yapsaydım ben taş olsa çatlar. dün paşam muhteşem yüzyılı izledi ayrıca bi gaza geldi. ne demekse o çok rahat konuşmaya başladın. sanki o sultan süleyman ben de hürremim ya hünkarım kölenim deyip elpençe divan duracaktım. ne sanıyorsa kendini. üzülmesin mutlu olsun gidecek aylarca gelmeyecek diye alttan ala ala canımız gidecekti elden.

canım konunun tarihine dikkat etmedim ama büyük bi sabırla okudum yazdıklarını..
sen ona tüm iyi niyetinle yaklaşmşsın...karkoyu alması en başta buyuk hata..gurur olsa o kızın ona aldıgı şeyleri sen söylemeden atar...senin aşktan gözün fazla kör olmuş..ayrıca bu antalyda bi araya gelme hikayesi tamamen uydurma....bu çocuktan bi cacık olmaz...fazal büyüutmşssün gözünde...

evet kör olmuşum ama artık açıldı gözlerim. 1 ay oldu zaten görüşmüyoruz. beraberken anlamıyor insan ama düşündükçe şimdi daha iyi anlıyorum. o kadar çok yalan söylemiş ki ben nasıl bu kadar sustum hiç bilmiyorum gerçekten. o kadar da çok sevdim ama nedense gram üzülmedim kendime şaşırıyorum. içim rahat gerçi benim. artık yoluma bakıyorum :))

Ayçacım geçmiş olsun diyorum öncelikle, şu hayatta ne yapıyorsan kendine be canım. Sen dürüst, ahlaklı davransan da karşındaki insan haketmeyebiliyor ona verdiğin değeri. Ben de yakn zamanda bir kaptanla tanıştım, 3 aşağı 5 yukarı senin yaşadıklarını biz muhabbet ederek tecrübe ettik. Eski erkek arkadaşın gerçekten ne istediğini bilmiyormuş, boşuna zaman ve moral kaybı olarak nitelendiriyorum, ama tabikii de hepsi hayatta kendimize kattığımız birer tecrübe oluyor, ki çok kıymetliler. Ama keşke götürüsü getirisinden çok olmasa. Tarihe bakmadan okudum ben de yazılarını, sen kafandan çoktan silip atmışsındır muhtemelen, zaten en mantıklısı bu. Ben sadece bu konuda söyleyeceklerim olduğu için yazıyorum. Tanıştığım kaptanla konuştuğumuz mevzular da bunlardı, karşındaki adamın eğer senden ayrılmak için cesareti yoksa bu şekilde işkence ederek ayrılma taktiği kullandıklarını bizzat onlardan öğrendim. :1: Sen hiç birşey için üzülme kırılma, üstüne düşeni yapmışsın. Başta da dediğim gibi, ne yaparsan kendine. Kendin mutlu olacağın şeyleri yap. Sağlıcakla kal.

pes valla nasıl dayanmışsın sen ya peygamber sabrı var sanki :1: iyiki kurtulmuşsun ondan canım :31: insan mı o ne ya :51:

pes dedim valla senaryo yazıyo sanırım konunun basını okudum da kimsenin sevgilisi böyle bişey dememeli bence . bi kız benimle ilgeliniyoyu anlarımda cok güzel sen olmasan bakarım yok kısa etekli falan iyi yapmıssın . insaallah Allah cok daha iyilerini çıkarsın karşına :)

evet gerçekten de büyük sabırla yaklaşmışım. neyse ki bunu atlattım. zaten bahtsız mıyım neyim :( geçen gün de bi konu açtım gerçi burdakiyle hiç alakası yok ama Allah büyük vardır her şeyde bir hayır :)
bu kaptan arkadaş bi süre önce beni aramış. aramış diyorum çünkü çağrı olarak gördüm ve +870 le başlayan bi numaraydı. normalde üstüne düşmezdim ama araştırdım. böyle bir ülke kodu yok. sonra araştırınca öğrendim ki inmarsat sistemi diye bir şey. denizciler kullanıyor bunu. onun koduymuş. acaba ne diyecekti çok merak ediyorum ama olmaz ya hani kapımda köle de olsa geri dönüşü yok.

Back
X