Kızlar yardımmm!!! Bana akıl verin delirmek üzereyim

Böyle tam gaz uçuruma gidilmez birisi aklı selim olacak.Delinin biri kuyuya taş atmış kadın hissedermis örümcek adam gibi tekepeti var kadında çünkü.Bakin hanımefendi her ne ise sakin olmalı kibar kalmalı kendinize özgüveninizi kaybetmemelisiniz Hata aramak değil konu konu eşinizi evliliğinizi sevio sevmenek.Cekici yönleri ikinizde birbirinize kibar nazik insan gibi biraz normalleserek takintilari bırakıp serin bir tavır takinarak suçlama yapmadan genel geçer ortak noktalarda konuşmaya çalışın.Boyle sürekli kafaya kakarsaniz insan yapmıyorum yapacağım yetti artık noktasına çok kolay gelir Önce sakin olun önce kafadan bu fikirleri atın çocuğunuza kendinize odaklanın esinizlede aranızı siz beraber düzeltin.Evde sürekli gözlemek sürekli hir cikarmak sürekli takip memnuniyetsizlik olsa bende böyle olurdum.Belki kendine bakasi geldi napiyoki saç mı ektirdi dişmi taktırdı bu kadar büyük mü değişiklik

Bir destek mi alsanız acaba psikolojik olarak. Ya da wpden konum at kendine canlı ondan sil. Ya da konum paylaşmak için androidin ayrı programı iphone bul u var. Birde yüz yüze konu açılırsa o gün neden açmadığını sorduğunda eşinizin sağ tarafı olacak şekilde eğer eşiniz sağ yukarı bakıp cevap veriyorsa kesinlikle yalan söylüyor. Yüz okuma tekniğinde yanılma olmaz. Eğer eşinizi tanıyorsanız da yalan söylediğinde nasıl tepki verdiğini iyi bilirsiniz.

• Sürekli kayboluyor mu? Alışkanlıklarında ani değişimler var mı (telefonu saklama, aniden fazla mesai, açıklanamayan harcamalar gibi)?

1. Telefon alışkanlıklarını gözlemlemek
    • Yanındayken sürekli telefonunu ters çeviriyor mu?
    • Aramalara/mesajlara başka odaya giderek mi cevap veriyor?

2. Rutinlerdeki değişimleri fark etmek
    • Normalde olmayan “geç mesailer” başladı mı?
    • Daha önce önemsemediği dış görünüşüne aşırı özen göstermeye başladı mı?

3. İlgi ve iletişim düzeyini takip etmek
    • Eve geldiğinde daha mesafeli mi davranıyor?
    • Küçük sohbetlerden bile kaçınıyor mu?

4. Bahanelerin tutarlılığını kontrol etmek
    • Örneğin “arkadaşlarla çıktım” diyor ama detay sorunca karışıyor mu?
    • Hep aynı bahaneyi mi kullanıyor?

5. Birlikte vakit testleri
    • Plan yapmayı deneyin. Eğer sürekli “meşgulüm” diyorsa ve mazeretler tekrarlanıyorsa dikkat çekebilir.

6. Çevresel ipuçlarını fark etmek
    • Araba, kıyafet, fatura, sosyal medya davranışlarında olağandışı şeyler oluyor mu?

6 yıllık evliyim 15 aylık bir oğlum var. Eşimin beni aldattığını hissediyorum ama bir türlü yakalamadım. Telefonlarını kurcamalaya başladım ama birşey bulamadım. İşi yoğun bugün görüntülü aramalarıma 3 saat dönmedi bende msjda saydım sayıştırdım küfürler hakaretler .kesin başka bir kadının yanındasın gibi imalarda bulundum sinir anıyla. Sonrasında beni görüntülü aradığında işte olduğunu gördüm. Ama okadar hakaretime büyük sorun çıktı. Son zamanlarda aşırı bakımlı olmaya başladı cinsellik konusuna gelince yanaşmıyor . Birşeyler hissediyorum 2 senedir ama bir türlü yakalayamadım. Psikolojim bozuldu😓 başka bir telefonu olduğunu düşünüyorum nasıl çözebilirim
Eşinizle konuşarak tbiki

Anlattiklarijiza göre hayatında biri yoksa bile arandığı kesin. Macera arıyor. Siz de giyinin süslenin çıkın dışarı. O size nasıl hissettiriyor ise siz de ona hissettirin kıskandırın biraz

Öylemi düşünüyorsunuz.yani kuzenimin onun gelmesiyle süslenmesi şekilden şekile girmesi belkide dediğiniz gibi kuruntu olabilir
Belki ben kötü düşünmek istemiyorumdur ama şöyle olamaz mı, evimize biri geldiğinde üstümüze başımıza çeki düzen veririz. Toparlanırız.
Kuzeninizin karakterini siz daha iyi bilirsiniz. Öyle biri ise hatayı evinize alarak başlatmışsınız. Umarım siz yanılıyorsunuzdur.

aldatıyorsun baskısıyla partnerin güvensizliğiyle en sonunda delirip aldatan insanlar biliyorum yapmayın etmeyin sakin olun hakaret etmeyin haklıysanız da haksız duruma düşmeyin cinsellik istememesini konuştunuz mu onunla somut bir probleminiz bu mesela

Birde yüz yüze konu açılırsa o gün neden açmadığını sorduğunda eşinizin sağ tarafı olacak şekilde eğer eşiniz sağ yukarı bakıp cevap veriyorsa kesinlikle yalan söylüyor. Yüz okuma tekniğinde yanılma olmaz.
bu deneylerle yalanlandı. ayrıca esneme, göz kırpma vs. yalana kanıt olduğu söylenen her türlü işaret de deneylerle yalanlandı

6 yıllık evliyim 15 aylık bir oğlum var. Eşimin beni aldattığını hissediyorum ama bir türlü yakalamadım. Telefonlarını kurcamalaya başladım ama birşey bulamadım. İşi yoğun bugün görüntülü aramalarıma 3 saat dönmedi bende msjda saydım sayıştırdım küfürler hakaretler .kesin başka bir kadının yanındasın gibi imalarda bulundum sinir anıyla. Sonrasında beni görüntülü aradığında işte olduğunu gördüm. Ama okadar hakaretime büyük sorun çıktı. Son zamanlarda aşırı bakımlı olmaya başladı cinsellik konusuna gelince yanaşmıyor . Birşeyler hissediyorum 2 senedir ama bir türlü yakalayamadım. Psikolojim bozuldu😓 başka bir telefonu olduğunu düşünüyorum nasıl çözebilirim
Bazen şüphe kendimizi eksik hissettiğimiz zamanda hissederiz bende yeni doğum yaptım ve öyle hissediyorum ama evden çalışıyor ve yedi yirmi dört gözümün önünde ama yapan her türlü yapar biraz akışına bırak ve ondan suphlenmedigini sezdir

E-devlet üzerinden adına kayıtlı kaç tel no var öğrenebilirsiniz. Ama şüphenizi belli ettiğiniz için bu saatten sonra zaten açık vermez.

Yanılmış, hata yapmış gibi davranıp konuyu unutturun ama çok dikkatli şekilde takip ermeye devam edin. Mutlaka bir açığı olacaktır.

Son düzenleme:
Ayrıca diyelim suçlu ya değilse ya bu kadar kavga trip şüphe yüzünden bu evliliği bitirirse huzur istiyorum yetti artık diye giderse sonrada buraya dert yazmaya napsam döner yazmaya gelmek de var .Oradan dönmez bu iş

Bir şey olsaydı 2 senedir mutlaka açık verirdi diye düşünüyorum. Varsa da zaten bu şekilde öğrenemezsiniz karşı tarafa bunu yansıtmayın ama ben olduğunu zannetmiyorum. Eşinizin çocuktan sonra böyle olduğunu söylüyorsunuz belki ikinizinde ilgisi çocuğa kaymıştır eşiniz daha fazla sorumluluk aldığı için bunalmış olabilir ekstra siz hamileyken aranızdaki çekim azalıp doğumdan sonra da böyle devam etmiş olabilir. Sürekli hakaret ve suçlayıcı tavırlarla konuşuyorsanız bundan dolayı da olabilir. Sadece ikinizde bunalmışta olabilirsiniz. Hemen aldatmaya yormak yanlış olur bence sadece çaktırmadan gözlemleyin ve ilişkinizi toparlayacak heyecan katacak şeyler yapmaya çalışın.

Kendine bakması ve yatakta ilgisiz olması en tipik İpuçları.

Kuzeninizden mi şüphelendiniz? Benim görümce de eşimin işten gelme saati sahne makyajı yapıyordu şimdi kuzen olayına ne desek bilemedim?

Sizin strateji yanlış ama. Böyle saldırarak, hakaret ederek sadece onu kendinizden uzaklaştırırsınız. Ben boşanmak istiyorum deyin ve boşanın o zaman böyle ızdırap içinde hasta olursunuz.

Bu kadar cok fazla düsünce sizi hasta eder ruh sağlıgınıza yazık.Bunca kuruntuya bir sey olsa mutlaka cikardi herhalde kadinlar sezer bir seyleri evet ama kuruntu yapmaniz da olası.Yetersizlik hissi belki sizi bu kuruntulara itiyor kurdukca kuruyorsunuz.Hatti var mi sorgulamak nereden ne zaman gelmis.görüntülü aramak hele bir de is whatsappini kendinize yükleme olaylarina kadar geldiyse inanin kurcalayip bir sey bulamamak daha da dibe iter sizi bu artik bir hırs haline gelmis cünkü bulamadikca hirslanacaksiniz.Birakin zaman cözsün zaman göstersin bir seyleri

E devletten başka bir numarası varmı öğrenebilirsin

Sanırım onu doğuma sokmak la hata ettim. Buda etken olabilir. Gerekçesi yorgun olması
Afedersiniz de şimdiki kadınlarda b.......nu çıkardı her şeyin.Ne işi var erkeğin doğumda ,görünce başı göğe mi erdi sanki.Sen de bence oldukça itici görünen o anı gösterdin de başın göğe mi erdi?

Söylediğiniz şeyler tek başına aldatma belirtisi olmasa da bir araya gelince şüphe uyandırabilir ama aldatma olsa koskoca 2 senede şüphe dışında elle tutulur başka şeyler de olurdu diye düşünüyorum.

Kanıt bulmak için bir girişiminiz oldu mu? telefon kurcalama, whatsapp web üzerinden oturum açma, konumdan takip, kart hesap hareketleri vs buralara baktınız mı? bir şey varsa kesinlikle bir iz bırakırdı çünkü. Bakmadıysaniz içinizi rahatlatmak için bakmalısıniz bu kadar çok şüphe varsa.

Bir de ben kuzen konusunu anlamadım, kadın art niyetli ya da değil, eşiniz gelince üstüne başına çeki düzen verdiyse burada eşinizin günahı ne? Adamın ona karşı bir şüpheli hareketi yoksa bu sadece kadını bağlayan bir şey.

Eşinize belli etmeden şüphelerinizin altını yoklayin, bir sey bulamazsanız alın karşınıza konuşun. Ben şu şu sebepten böyle hissediyorum deyin. Cinsellik konusunu konuşun mesela en başta. Belki onunla alakalı bir sebebi vardır bilemezsiniz. Böyle her şeyi içinize atarsanız bugünkü gibi karşı taraf için altı boş tepkiler verirsiniz ve dogru cevaplara ulaşamazsınız. Sürekli eşinizi takip edip kendinizi ihmal etmeyin. Neredesin ne yapıyorsun gibi sorularla üstüne gitmeyin. Bunlar işe yarasa zaten şüphe olmaz ispatlardiniz. Sessiz ve sakince gözlemleyin sakinliğiniz onun daha çok dikkatini çeker emin olun

Back
X