Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğün zamanı tüm parayı ortaklaşa vermişler her sıkıştığında onlardan para alıyor şimdi onlara vermezsem bana küser diyor bende para için küsecekse küssün diyorum ama dinlemiyor herkese para verdim şimdi benden para isteyince vermemem olmaz diyor. Böyle şeyler olduğunda ben de hep bunu diyorum kendime ne acelem vardı diyeKesinlikle verme. Ne munasebet yani kardesinin araba keyfi icin dugun altinini vermek?? Ayrica maddi durumu iyi degilken kredi cekip kardesine araba alacak kadar gozu kararmis bir koca benim gozumde koca degildir ve bir ailenin sorumlulugunu tasiyamaz. Keske bu kadar erken yasta evlenmeseydin ne acelen vardi daha 21 yasinda?
Çok çok manasız evet evlendim evleneli sürekli altınları istiyor bende ondan gizli götürüp kasaya koydum şimdide baskı kuruyor vermezsen huzursuzluk çıkar diyor.Sağlıkla alakalı olur anlarımda arabasız insanlar ölmüyorlar çok şükür. Sırf kardeşi pahalı arabaya bimsin diye sizinle ters düşmesi çok saçma. Bence sırf altınlar sizin elinizden çıksın diye yapıyor olabilir. Bilemedim aşırı manasız.
Kendileri eşime para verdiği için şimdide benim altınımı istiyor borç olarak kredi çekerse üstüne çok faiz geliyormuş 90.000 çekmektense 50.000 çekermiş daha az ödermiş bana da 6 ay sonra geri ödemeye başlarmışBence de verme yoksa o giden altın geri gelmez. Kaynın çalışsın alsın.
Utanmaz adam, ne hakla istiyor.
Bu kayınlar hep mi böyle olur![]()
O zaman gözünü senin altınlara dikmiş eşin.Çok çok manasız evet evlendim evleneli sürekli altınları istiyor bende ondan gizli götürüp kasaya koydum şimdide baskı kuruyor vermezsen huzursuzluk çıkar diyor.
Astsubay olmuş diye havalarda uçuyor beyefendi benim eşimde mantıklı davranmıyor hiçbir zaman maalesefKardeş parasına göre araba alsın bir zahmet .
Bende tam bunlardan dolayı çocuk istemiyorum zaten aramıza 3. Bi kişi girince kocam hemen onların tarafına geçiyor mantıksız olduğunu söylesemde beni dinlemiyorTabi ki vermeyin. Gitsin kredi çeksin. 90 binlik arabaya binecekmis paşam Allahim ya. Bi de cocuk yapmayın
Adam hiç güven veren bir tip değil. Boşanırsaniz falan altinlar güvence olur. Zaten kadının hakki
Vatana millete hayırlı olsunda , aklını kaybetmesinler yani bukadar . Kv kp falan ne diyor peki .Astsubay olmuş diye havalarda uçuyor beyefendi benim eşimde mantıklı davranmıyor hiçbir zaman maalesef
Onlar bize zor günlerimizde yardımcı olmuş vermemiz gerekiyormuş, eşim hep böyle başka biri gelse 20.000 istese ona da tamam der hiç bizi düşünmez ileriyi düşünmezBiraz aklın varsa vermezsin. Düğün altınları kardeş lüks arabaya binsin diye verilir mi zor günleredir o.
maalesef onlar istiyor zaten eşimde kimseye yok diyemiyor akrabaları da diyormuş yengen bilezikleri versin diye o da gelip eşime söylemiş. Evlenmeden bilemiyorsunuz ki böyle şeyleri böyle olduğunu yeni gördüm evlenip görüyoruz maalesef bazı şeyleriAyy bu ne ne böyle kardeşine araba alacak diye bilezik bozduruyor bak sen şuna. Çok istiyorsa araba almayı kardeşine kardeşi kaldırsın kıçını da daha çok çalışıp toparlasın parasını. Kardeşte akıl olsa abi yengemin altınlarını kabul edemem der, geri çevirir. Hoş sizin kocaniz da bir tuhaf ya. madem böyle parayı tutamayan biriydi neden evlendiniz ki? Aile kurmak kolay olmamalı bu kadar.