• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Şeker düşmesi

direnbayan

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
366
169
323
Kızlar merhabaaa benimde tahmini doğum 9 mayıs 12 hafta olduk bugün gün içinde sürekli baş dönmem var ve sürekli acıkıyorum 3 gün evvel bayıldım yolda sonra kustum bilinç geldi acilde şekerim evde yemiştim kustum aç tok sayılıyor mu bilmiyorum Glikoz 71 çıktı tansiyon 9.6 düşmüş 2 haftadır sürekli baş dönmesi yemeklerden sonra baygınlık gibi uyku çöküyor bu nedir ya şeker mi hipoglisemi mi ? Baş dönmesi ile yaşayamıyorum yalnız çıkamıyorum evden bayılırım kalırım diye bu nedir ya böyle yaşıyamıyorum birde çalışmak zorundayım güzel bir işim var

Kızlar merhabaaa benimde tahmini doğum 9 mayıs 12 hafta olduk bugün gün içinde sürekli baş dönmem var ve sürekli acıkıyorum 3 gün evvel bayıldım yolda sonra kustum bilinç geldi acilde şekerim evde yemiştim kustum aç tok sayılıyor mu bilmiyorum Glikoz 71 çıktı tansiyon 9.6 düşmüş 2 haftadır sürekli baş dönmesi yemeklerden sonra baygınlık gibi uyku çöküyor bu nedir ya şeker mi hipoglisemi mi ? Baş dönmesi ile yaşayamıyorum yalnız çıkamıyorum evden bayılırım kalırım diye bu nedir ya böyle yaşıyamıyorum birde çalışmak zorundayım güzel bir işim var
Hamileleikte bayginlik olabilir tek bir tahlil seker dusmesi yukselmesi denmez ama bi dahiliye yada endokrine gitseniz iyi olur. Gerekli tahlilleri yapar, cunku tam aclik yada tokluk degil bu tahlil sonucu dogru cikmamis olabilir.
Sabahlari 70-75 sekerle uyaniyorum ornegin bayilmiylrum ve gun icinde tansiyonum hep 9-6, yani gebelikten de bayginlik olabilir yada anlik seker ve tansiyon oynamasi da. Doktor daha dogru bilgi verir.
Gecmis olsun 🌸

Back