Hanımlar öncelikle hepinize merhabalar,
Hemen artık karar vermemi engelleyen ne bir adım ileri gidebildiğim ne de işin içinden çıkabildiğini duruma geleceğim.3 yıldır bir beraberliğim var 2 sene önce nişanlandık ben 27 o 3- Yaşında ikimizinde işi gücü kariyeri yerinde ailelerimizden faklı şehirde yaşıyoruz (beraber kalmıyoruz) durumuma gelecek olursak , ben artık aile kurmak istiyorum fakat nişanlım sürekli benim anneme benzeyen kötü huyları ı değiştirmem gerektiğinden tabiri caise çirkef sinirlendiğinde bağıran , karşısındakini delirten bi kişi olmaktan çıkmamdan eğer öyle olmayacaksa evlenmeyeceğimizden bahsediyor evet sinirlendiğimde bazen ölçülü tepkiler vermeyebiliyorum , ama bunu Sevgi'yle düzeltebileceğime inanıyorum , ama kendisi sürekli baskı yapıyor bende baskı altında daha da çıldırıyorum açıkcası onun bu davranışımı tetiklediğini düşünüyorum ama kendisi bunu kabullenmiyor bende kendimi çok çabalasamda düzeltmiyorum ya da bir yere kadar oluyor beklemekten çok sıkıldım ailem yuvam olsun istiyorum ve onun istememesi beni çok üzüyor ne yapabilirim (