İşin içinden çıkamıyorum:( yardımmm lütfen

Eee nerde degismesi! Yine seni sucluyor. Yok kardesim yok. Bundan bi cacik olmaz.

Ben denenmişi denedm ve oldu üzerindrn 6 yıl geçti çocuk varsa denemeye değer tabi eşini sen tanırsın barışınca eşini öldüreb manyakta çok öfkesinden

ozaman hem nafakayi catir catir ödesin, sende flirtles sadece bi iki sene bakalim gercekten degismis mi

Aynen dediklernizi düşünüp teklif ettim sen ne dersen o ben ailemi sildim attım artık görüsmicem diyor. Hatta için rahat etmezse boşanalım haklarını veriyim tekrar nikahlanalım teklifinde bile bulundu
O daha mantıklı boşanalım ver haklarımı de sonra da sevgili gibi tekrar denersiniz . O zamsn samimiyetini anlamış olursun hem

Asla dönme. Daha once nasil pisman olursan yine olursun. Allah bilir seni aramadigi zamab hangi kadinin koynunda avunuyordu. Sakin boyle bi hata yapma. Ne mal oldugu belli olmus zaten. Unutursun ne sevgililer unutulur.
Aynen baska kadın olayıda olabilir ne halt ettiğini bilemem o kadar ay

Size söyle söyleyim o zaman polise şikayet ettim rahatsz ettiğne dair msjları delil olarak bir dava daha acıcagımı söyledim karakola gitti ifadesi alınıp bırakılms. Ben eşimi seviyorum barısmaya çalısyorm demiş ve banada dönüş yapıyor memurlugumda gitse hapiste yatsam ben sana sahip çıkmak istiyorum ve yapıcam diyor

Evt barısında bütün suçların düşceginin farkındayım niyetimde barısma yönünde değil ama bu saatten snra neden bu ısrar anlayamıyorm.

Evt ailesi sırtını dönmüs buda orda aydınlanmıs zaten maddi manevi hep sömürüldüğünü. Bnde tekrar senelr snra barısıp aynı seyleri yasatıcagını düşünüyorum ama bana ülke değiştirmeyi bile teklif etti ailemide sildigimi sana ispatlıcam demişti. Haklısınz birde ben kinci biriyim kaç gündr bana yaşattıkları kötü seyler kabus olarak geri dönmeye basladılar bile

Ben denenmişi denedm ve oldu üzerindrn 6 yıl geçti çocuk varsa denemeye değer tabi eşini sen tanırsın barışınca eşini öldüreb manyakta çok öfkesinden

Hayır cocuk yok. Şimdi söyle ben bu vatandasla 6-7yıl cıktım hiçbişy yoktu bu kadr annemde annem diye tuttrmazdı. Ama ne zmanki kadın ben boşancam bana bakcaksın dedi ve acitasyon yaptı bizde nikahı kıydık cocugun içinden eski kafa kadını aşağılayan anasına hizmet ettirmek isteyen bi tip cıktı ve 6ayda bu noktaya geldik. İşte psikoljm bozuktu ayaklarında ama ben evi terketmeden önce terapiyi teklf etmstim tabiki beni cepte gördüğü içn reddetmişti.

O daha mantıklı boşanalım ver haklarımı de sonra da sevgili gibi tekrar denersiniz . O zamsn samimiyetini anlamış olursun hem

Bizim flört evremiz cok uzun sürdgü için boşanıpta tekrr o evrelere girmeyi gözüm kesmez. Boşanırsam birdha da bu arkadasa yönelmem o yüzden boşanmadan önce düşünmek ve akıl danısmak istedim

Ben o kocanin yalanini seveyim
Bakti ki bosanmak evli kalmaktan daha pahali
Ondan donmek istiyor
Sakin kanmayin

Ben bunlarin cok benzerini yasadim. Bosanma davasi bitti sadece tazminat temyizde iken uc yil sinra cikti geldi. Pismanim ailemi ozkedim sizsiz yapamiyoeum diye. Oglum da isteyince degisip degismedigini gozlemlemek icin gorustum. 4 ay oglumu gormeye geldiginde kahvaltiya gittik, gezdik, sinrmaya gittik... 4 ay sonra fabrika ayarlarina geri dondu. Ben yapamayacagim dedi. Suan hic girusmuyoruz. Bu benim hikayem ama ben burada ayni esle ikinci sefer deneyip de evliligini yurutebileni gormedim. Sizin cocuk da yok. O zaman neden? Daha beter dovulmek icin mi? Belki de adam intikam alacak. Cunku doven kisi normal ruh sagligi olmayan biridir. Zaten denemissiniz, olmamis. Ikinci kez denemede adamin genleri mi degisecek hayir. Ben duzeleni gormedim. En fazla 4 ay rol yapabiliyorlar.
Bu arada kirilmis bardak nasil eskisi gibi olamiyorsa yurumemis evlilikte ikinci deneme de oyle oluyor, gecmis arkanizdan sizinle geliyor ve herseyde ortaliga seriliyor. Kimse eskiye sunger cekemiyor. Velhasil gencsiniz, cocuk da yok. Neden yeni insanla denemek varken dayak yediginiz adamla devam edesiniz ki?

Barışırız 3 5 ay sonra boşanırız diye düşünüyordur muhtemelen. Çünkü bütün bu haklarını kaybetmiş olucaksın. Zamanında darp ettiyse niye geri döndün diyecek hakim. O da biliyor bunları. Tazminat falan alamazsınız o durumda.

ben size yakinimdan bir ornek yazacagim ..kuzenimle esi anlasamiyordu ...adam cekti gitti ...kuzenim yalvariyor cocuk var diy dinlemedi...ne zamanki ailesi istememis evden kovmuslar geldi pasa paşa.. şimdi diyeceksiniz ki ne oldu ayni devam 2.cocuk yapildi ...duzeldi mi hayir tabiki... simdi ev aldilar hic sevmiyorlar birbirlerini ... adam ayni kuzenim ayni

Aman, seni eve ve kendine bağlamak için çocuk yapar, aynı şekilde devam eder..

Bizim flört evremiz cok uzun sürdgü için boşanıpta tekrr o evrelere girmeyi gözüm kesmez. Boşanırsam birdha da bu arkadasa yönelmem o yüzden boşanmadan önce düşünmek ve akıl danısmak istedim
O zaman denemek isteyip istemediğine karar ver . Davayı geri çekmeden adam akıllı düşün

Degismis olacagini sanmam insanlar 3 /5 ayda 2 yilda degismez koca adam sonucta. Zararli cikacagini anlamistir oyuzden bukdr yalvariyordur. Kabul ederseniz sanki siz ikincikez pisman olacaksinz gibi. Tabi karar yine sizin.ayrica seven adam zaten en bastan.beri annesini iliskinin disinda tutar size deger verirdi

Ya biz bu filmleri cok gorduk, bir tarafi afedersin nafaka vermeyi yemeyince barisalim ayaklarina yatmis. Amman diyim, sakin sakin geri donme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…