Ben buna katilmiyorum kahve aliskanliği bama göre evli bir erkek icin hic normal değil,cocuklarim benim canim uyandilar bu saatte sohpet ediyoruz,iyikilerim onlar.Keşke çocuklarına sıkı sıkı sarılabilsen.. herkeste aynı es Kahveye gitmese başka seyler hep aynı...
Ne güzel. Bencede kahveye gitmemeli evli çocuklu bir erkek fakat bazıları böyle vazgeçirmek zor açıkcası onu eve yakın tutan bişeyler yapmak gerekiyor evde tutabilmek..Keşke çocuklarına sıkı sıkı sarılabilsen.. herkeste aynı es Kahveye gitmese başka seyler hep aynı...
Ben de bu düşünceyi anlayamıyorum. Neden kadın kocasını evde tutabilmek için uğraşmalı? Adam kendisi adam olsa da karısına çocuklarına sahip çıksa. Her şey kadından bekleniyor, bunu bekleyenler arasında kadınlar da var ne yazık ki.Ne güzel. Bencede kahveye gitmemeli evli çocuklu bir erkek fakat bazıları böyle vazgeçirmek zor açıkcası onu eve yakın tutan bişeyler yapmak gerekiyor evde tutabilmek..
Surat olayini coktan gectik biz,hakaret,tartisma,kavga,eve kac gün almadim daha gecenlerde 5 gün üst üste arabada sabahladi,rezil bir durum ama umrunda olmuyor,saygi coktan bitti sevgi de.Bende kahve olayını sık olursa sevmiyorum. Ama ölçüsünde olursa ses çıkarmıyorum.
O kahveyemı gidecek benide arkadasıma bırakıyor sonra alıyor. 2gün üst üste gitmez mesela.. surat asacagımı bilir. Zaten bazı şeyleri sırf şu suratını şöyle görmemek için yapmıyorum diyor
Cok teşekkür ederim canim Allah razi olsun ,yazdiklarin moral oldu gercekten,insallah dediğin gibi olur ,cocuklarım ilerde sever beni.Ben de elinde tutma olayina karsiyim o yüzden hata yapinca alttan alamiyorum,yumusak davranamiyorum,evlilik ciddi bir sorumluluk gercekten,altindan kalkamayanlar bu yola girmemeli.Ben de bu düşünceyi anlayamıyorum. Neden kadın kocasını evde tutabilmek için uğraşmalı? Adam kendisi adam olsa da karısına çocuklarına sahip çıksa. Her şey kadından bekleniyor, bunu bekleyenler arasında kadınlar da var ne yazık ki.
Konu sahibi sen mükemmel bir annesin bence. Arada olur benim annem de bize bağırır ama bizi çok sever çünkü hep yanımızda oldu. Çok zor zamanlarda bile annem dimdik başımızdaydı. Emin ol senin çocukların büyüdüğünde de benim gibi düşünecekler.
Seni anlıyorum küçük çocuklarla çalışmak çok zor. Ailenden emanet edebileceğin kişiler yok mu? Eğer yoksa çocuklar okula başlayana kadar sabretmen lazım sanırım.
Her şeyin en güzeli, en hayırlısı seninle ve bebişlerinle olsun
başından beri böyleyse neden boşanmak yerine 2. çocuk?Cok teşekkür ederim canim Allah razi olsun ,yazdiklarin moral oldu gercekten,insallah dediğin gibi olur ,cocuklarım ilerde sever beni.Ben de elinde tutma olayina karsiyim o yüzden hata yapinca alttan alamiyorum,yumusak davranamiyorum,evlilik ciddi bir sorumluluk gercekten,altindan kalkamayanlar bu yola girmemeli.
Başindan beri böyle değildi kahve aliskanliği son birkac senedir var,olumsuz davranislari vardi ama tolere edilebilir davranislardi,evlenip 3.5 sene cocuk düsünmedim,her sey zamaninda oldu,yani bilincsizce atilan adimlar değil,zamanla değisti,en cok hatayi da 2 bebeğime hamileyken yapti.başından beri böyleyse neden boşanmak yerine 2. çocuk?
madem boşanamıyorsun, boşvermeyi öğrenmelisin.
sonuçta çocukların suçu yok.
isterse eve hiç gelmesin. sen çocuklarınla mutlu olmayı öğren.
küçük büyüyüp bir şeyleri yoluna koyana kadar boşvermekten başka çaren yok.Başindan beri böyle değildi kahve aliskanliği son birkac senedir var,olumsuz davranislari vardi ama tolere edilebilir davranislardi,evlenip 3.5 sene cocuk düsünmedim,her sey zamaninda oldu,yani bilincsizce atilan adimlar değil,zamanla değisti,en cok hatayi da 2 bebeğime hamileyken yapti.
herkeste ayni degil , duzgun erkekler ve mutlu evlilikler varKeşke çocuklarına sıkı sıkı sarılabilsen.. herkeste aynı es Kahveye gitmese başka seyler hep aynı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?